Оригінальні привітання з Трійцею своїми словами

Ми зібрали в одне місце безліч сучасних привітань з Трійцею своїми словами, кожен зможе знайти для себе ті самі слова.

Вітаю з Трійцею. Бажаю сім щасливих нот в цьому житті: добро, цінних заощаджень, милих посмішок, фантастичних ідей, дзвінкого сольфеджіо душі, вірні клятві в любові, невтомної сили і величезного статку.

В цей літній день я хочу привітати тебе зі світлим і важливим для кожного віруючого святом – Трійцею. Нехай сум’яття і смуток покинуть твоє серце, віра примножиться, а щастя осяває весь подальший життєвий шлях!

Бажаю вам, щоб Господь благословив на важливі і потрібні справи, щоб чекали визнання і успіх. Хочу, щоб Свята Трійця берегла ваші родини, охороняла ваші душі і допомагала долати будь-які життєві перешкоди. Нехай вогник добра ніколи не гасне в ваших серцях, поширюючи тепло повсюдно. Нехай Ангел-Хранитель береже і захищає від усіх негараздів і неприємностей.

Вітаю зі святом – Трійці! Бажаю духовного єднання в колі сім’ї. Міцних і мирних взаємин, підтримки, любові, уваги і душевного благополуччя. Нехай чистота, зелень і гармонія оселяться у вашому будинку і серцях!

Прийміть від мене вітання з чудовим святом, одним з найбільш чудових в православному календарі! Нехай в Трійцю збудуться ваші мрії і заповітні бажання, нехай радість назавжди оселиться у вашому серці, а доброта і любов зігріють душу!

У день світлого свята Трійці Господньої я бажаю вам миру і благоденства, здоров’я і бадьорості, радості і любові, достатку трепетних, щирих почуттів, приємних душевних хвилювань і неповторних щасливих миттєвостей!

Сьогодні День Святої Трійці. В цей день всі люди святкують лик Божий, вихваляють його. За заповідями Божими 3 дні нічого не можна робити: прибирати, мити, чистити. У будинках запалюють свічки, печуть пироги. Так нехай Божа благодать зійде на нас, а ми величаємо Його заповіді і зі світом будемо жити.

У це прекрасне свято побажай ближньому виконання надій! Високі бажання обов’язково збудуться. Адже сьогодні на нас з особливою увагою дивиться свята Трійця. І значить – сили і турботи понад будуть потроєні. Троє святих – це один Бог. А багато людей – це одна людина. Бажаю тобі, щоб твої плани здійснилися! Бажаю отримати благословення на весь наступний рік!