Зворушливі привітання з Трійцею простими словами

Ми зібрали в одне місце безліч привітань з Трійцею , кожен зможе знайти для себе ті самі слова.

Бог єдиний. Але він усюди. І наші свята допоможуть побачити його. Бог несе нам весну в душі. Це свято люблять усі. З Трійцею! З благословенням! У цей день потрійна сила потроїть нашу віру. Нехай Трійця подарує все, що нам необхідно!

Вітаю з Трійцею і бажаю, щоб в душі завжди жила надія, щоб в серці було багато місця для щирої любові, щоб в житті все цвіло і дивовижно. Щастя, здоров’я, радості, добробуту, миру і добрих чудес.

Нехай в п’ятдесятий день Трійці зійде на всіх світлий святий, чудодійний Дух великим і променистим щастям, що зігріває неймовірною любов’ю втомлену душу, надаючи окрилює надію і необхідні сили!

Моя дорога, улюблена сестра! Від душі вітаю тебе з чудовим святом – Днем Трійці! Нехай в цей день все буде так, як ти мрієш! Нехай безмежні чудеса захоплять твоє життя і понесуть тебе вперед, по хвилях любові і радості! Бажаю багато позитиву і найяскравіших подій!

Вітаю вас зі святом Трійці! Хочу побажати непохитної віри, Божої милості, чуйного серця і доброти. Нехай ваша душа не знає печалей і світиться щастям. Спокою, безпечності та світу вам і вашому будинку.

У цей день можна отримати благословення на всі світлі справи. Не думайте, наскільки вони великі чи малі. Ваші чисті помисли будуть виконані. Адже сьогодні за Вами стежать відразу три лики божих. І сьогодні вищі сили збільшаться втричі. всіхзі святом!

Які речі в житті важливі для тебе? Небо, сонце і вода? А може бути – здоров’я, віра і любов? Не дарма число три стало священним. Свята Трійця сьогодні стукається в душу до кожного. Бажаємо всім усвідомити і прийняти це. Сьогодні для цього дуже вдалий час. Зі святом!

Вітаю з добрим святом Трійці і хочу побажати не відпускати з рук жар-птицю свого щастя, берегти лад в сім’ї, зберігати в душі світлу надію, всім серцем любити і вірити тількив краще. Нехай в твоєму житті розкинуться широкі поля удачі і з’являться простори натхнення.

Вітаю тебе від щирого серця з прекрасним святом Трійці! Бажаю благополуччя, процвітання, добра і радості! Нехай Господь і його Ангели завжди допомагають тобі, зберігаючи і оберігаючи у всіх життєвих ситуаціях! Тепла, міцного здоров’я, віри в себе і в краще! Йти вперед і досягати успіху!

Вітаю вас з Трійцею! Нехай цей день оберігає вас від усіх негараздів. Бажаю благополуччя, здоров’я вашим рідним і успіху в роботі. Нехай зберігають вас вищі сили!

Сьогодні просто чудовий день, тому що сьогодні настав один з найсвітліших і добрих свят – Трійця. Мені хочеться від щирого серця привітати вас, а також побажати всього самого прекрасного, що тільки може бути. Я хочу побажати вам міцного здоров’я, тому що немає нічого важливішого за здоров’я. А все інше вже ви і самі зможете домогтися, а Господь буде допомагати вам і направляти вас.