Щирі привітання з Водохрещем своїми словами

Ми зібрали в одне місце безліч самих красивих привітань з Водохрещем простими словами, кожен зможе знайти для себе ті самі слова.

Сьогодні велике свято Хрещення Христового. Нехай свята вода змиє всі негоди, біди, прикрощі, проблеми, напасті. Вигляне сонце і своїми теплими променями подарує вам нескінченне щастя, успіхи, збереже все те хороше, що у вас є і допоможе в будь-яких починаннях!

Хочу привітати зі святом 19 січня – це світлий день Хрещення. Бажаю, щоб хрещенські морози і свята вода відвели від вас все загрози, щоб хвороби обійшли стороною. Свята вода – це чудова вода, яка змиває з людини всі гріхи. Але Бог прощає нам гріхи, якщо щирі в них розкаятися.

Господь Бог послав на землю таке чудо. Нехай він його зберігає в своїх руках. Бажаю чистої любові і щастя. З хрещенням вас!

Вітаю вас з цим великим днем, з Хрещенням Господнім! Бажаю, щоб ви, вмиваючись чистою водою, змили з себе все погане, все зайве, зігріли душу і тіло. Нехай цей зігріваючий душу свято подарує вам міцне здоров’я і ясні, чисті думки!

Нехай водохресна вода змиє всі печалі і смутку. В душі нехай поселяться віра і надія, а світле свято Хрещення дарує гармонію в душі і безмежну любов.

Вітаю з Господнім Богоявленням. Нехай мир увійде в ваші душі і серця, нехай у ваших будинках панує затишок і благодать!

Бажаємо фортеці в вірі, щирості в любові і чистоти в своїх думках, серцях і душах. З Хрещенням!

З Хрещенням Господнім!Нехай в цей день Господь Бог проявить до Вас свою милість і поблажливість, і пробачить за всі гріхи. Бажаю оновитися, омолодитися і знайти щастя, спокій і затишок.

Від щирого серця вітаю з цим світлим, важливим православним святом Хрещення Господнього! Бажаємо зцілитися і очиститися святою водою! Нехай у вашому житті буде мир, лад і добро!

Вітаємо Вас і Ваших близьких зі світлим християнським святом, бажаємо лише радісних звісток, які приходять до Вашої оселі, теплоти сімейного спілкування, гармонії з собою і світом, щирої віри і любові до ближніх.

Вітаю з Хрещенням Господнім. Нехай в цей день чиста сльоза радості вгамує душевну печаль і серцеву тривогу, нехай свята вода з тебе змиє всі біди і хвороби, нехай відвертими і добрими будуть відносини в твоєму житті, нехай світлою благодаттю і любов’ю висвітлюється твій шлях.

Морозний ранок, красиве, сонячне говорить про те, що настав світле свято Хрещення Господнє. Так хочеться, скупавшись в ополонці святий водиці, очистити свою душу, поправити здоров’я. Я щиро хочу привітати Вас зі святом. Нехай це світле свято підніме Вам настрій. Нехай на Вашому обличчі не зникає посмішка радості, бажаю Вам щастя, здійснення всіх помислів і прагнень. Нехай ангел-охоронець завжди береже Вас. Міцного здоров’я Вам, величезного щастя, чистої взаємної любові. Успіхів і везіння Вам у всьому.