Гарні привітання з Водохрещем до сліз

Ми зібрали в одне місце безліч оригінальних привітань з Водохрещем своїми словами, кожен зможе знайти для себе ті самі слова.

Вітаю з прекрасним православним святом, хрещенням Господнім. Нехай очиститься всякий, відчує Божу благодать, виповниться світлими помислами. Нехай особливі властивості води врятують вас від гріхів, важких життєвих ситуацій, хвороб, несприятливих обставин. Живіть з посмішкою на обличчі, добром у серці, радістю в очах, вірою в душі.

Дорогі брати і сестри у Христі! Сердечно привітаю вас з Хрещенням Господнім, з цим світлим і дуже важливим днем ​​в нашого християнського життя! Бажаю вам, щоб Дух святий ніколи не покинув ваші оселі та серця, щоб завжди і в усьому керував вами і допомагав досягати висот справжньої праведності і найбільшою істинної Господньої любові! Будьте збережені від різних спокус і твердо давайте їм відсіч! Береже вас Господь!

В Хрещення Господнє бажаю вам благ і надбання, святої віри і незгасаючої надії, прощення і благословення!

Сьогодні велике свято – святе Богоявлення! У зв’язку з цим побажаю тобі знайти в душі спокій, що не розтрачуватися через дрібниці і йти до своєї мрії, нікуди не звертаючи. І тоді у тебе точно все вийде. Успіхів!

З Хрещенням Господнім! Любові, благополуччя, миру і душевного тепла. Нехай і в будинку, і в серці, і в житті буде достаток, нехай і смуток, і тривоги, і образи змиє освячена вода. Бажаю, щоб світла надія ніколи не давала опуститися твоїм крилам, щоб добра віра завжди додавала сил.

Сьогодні настав день великого, благословенного свята – Хрещення Господнього або Богоявлення! День, коли християни проводять очищення душі і тіла, купаючись у святій воді, змиваючи з себе тягар гріхів. Бажаю вам у цей день божого благословення, настанови на шляху істинного, міцного здоров’я, світлого духу і яскравих, позитивних думок!

Зі світлим і чистим днем, з хрещенням Господнім! Нехай молитви наповнять серце, а щастя душу. Зі святом!

Хочу привітати зі святом 19 січня – це світлий день Хрещення. Бажаю, щоб хрещенські морози і свята вода відвели від вас все загрози, щоб хвороби обійшли стороною. Свята вода – це чудова вода, яка змиває з людини всі гріхи. Але Бог прощає нам гріхи, якщо щирі в них розкаятися.

Сьогодні 19 січня звідусіль чується дзенькіт дзвонів. Мороз і свіже повітря наповнюють душу чистотою. Я хочу привітати тебе з цим світлим святом. Нехай твій будинок наповнитися щасливими моментами, радісними днями і незабутньою любов’ю. бажаю,щоб твоє серце переповнювала доброта, душа була спокійна, а розум чистим. Нехай на твоєму життєвому шляху тебе обійдуть негаразди і розчарування. Дай Бог тобі здоров’я і радості.