Привітання з Водохрещем простими словами

Ми зібрали в одне місце безліч красивих привітань з Водохрещем до сліз, кожен зможе знайти для себе ті самі слова.

Вітаю зі світлим Хрещення! Бажаю, щоб у вашому домі завжди жила любов, на столі був і хліб, і сіль, а в душі спокій, мир, віра і добро.

Нехай це Хрещення буде осяяне добром і подарує чистоту душі і тіла! Бажаю миру, любові і відмінного здоров’я! Нехай Господь береже тебе і твоїх близьких!

Хрещення Господнє один з найдавніших християнських свят, в цей день очищається душа від суєти і печалі, наповнюється вищим сенсом, світлом, добротою, любов’ю, нехай хрещенські морози не вгамують її. Нехай Вам відкриється краще в людях, нехай запанує мир, краса, щастя в родині і справах, нехай щаслива зірка освітлює вам дорогу!

Вітаю вас з Хрещенням Господнім і щиро хочу побажати найрадісніших, самихчудесних подій! Нехай любов і радість у вашому житті наповнюють її особливим змістом, нехай тільки надійні і близькі люди поспішають радувати вас! Успіху і благополуччя. Зі святом!

Прихильності небес, справедливої ​​долі, легкої віри, змивання гріхів водохресною водою і божого вибачення!

Вітаю з Хрещенням Господнім. Бажаю з доброї молитвою знайти свою надію, з щирою вірою знайти свій світлий шлях. Нехай Господь тебе позбавить від життєвих бід і негараздів, нехай освячена вода зможе залікувати будь-які хвороби і душевні рани. Бажаю радості і блага, миру і любові.

З Днем Господнього Богоявлення! Нехай мир, любов, радість і гармонія приходять у ваш дім! Живіть з чистими думками і добрими намірами!

Вітаю з Хрещенням! Бажаю, щоб водохресна вода змила з вашого життя все погане і непогоже, подарувавши тілу бадьорість, духу – стійкість, а серцю – любов. Нехай здоров’я буде міцним, як хрещенські морози!

Настав самий незвичайний день в році Хрещення Господнє. В цей день вся вода набуває святу силу. Я від щирого серця бажаю тобі завжди мати найчистіші помисли в твоєму серці і щоб здоров’я твоє міцніло, як водохресний мороз. Нехай твоя душа зможе встояти від спокус. Нехай дурні думки будуть від тебе далеко, а віра дозволить завжди приймати правильні рішення. З Хрещенням Господнім тебе!

З Хрещенням Господнім, нехай ваше життя буде довгим і чистої, даруєте оточуючим добро і радість і будьте щасливі!

Вітаємо вас з чистим Хрещенням! Бажаємо гармонії та спокою. Нехай думки будуть легкими, справи вирішуються позитивно, проблеми зникають самі собою, а ви живете і радієте кожному дню. І зберігайте в своєму серці тепло до всього навколишнього світу. А свята вода допоможе вам відновити духовний баланс і життєві сили!