Гарні привітання з Водохрещем до сліз

Ми зібрали в одне місце безліч оригінальних привітань з Водохрещем своїми словами, кожен зможе знайти для себе ті самі слова.

З Хрещенням Господнім вітаю і бажаю усміхненою долі, віри в себе, здоров’я і позитивного самопочуття душі!

З Хрещенням Господнім вітаю! Бажаю пірнути в ополонку, змиваючи все гріхи свої, і виринути молодим красенем, готовим знову підкорювати вершини світу і серця красунь! Нехай за твої плавки випадково зачепиться золота рибка і виконає три заповітні бажання!

В цей Водохресний день бажаю величезного припливу сил, життя в багатстві і міцної віри. Нехай вода змиє всі печалі та образи, очистить від бід і хвороб.

У цей особливий, наповнений святістю день мені б хотілося побажати тобі гармонії, душевної умиротворення, спокою і ідилії. Нехай небеса оберігають твою душу, а ангели зберігають твій будинок від зла і бід. З Хрещенням Господнім тебе, не втрачай віри у краще, і вона неодмінно допоможе в скрутну хвилину.

З Господнім Богоявлення! Нехай в це світле свято Ваш будинок буде наповнений щастям, любов’ю, щедрістю і радістю.

Допомогти попу і ноги, щоб Бог вас усіх благословив. Щоб змилися всі ваші тривоги, і щоб світ щасливіше і добрішим був. З хрещенням!

Тому давайте святкувати, друзі, колеги, близькі! Піднімемо келихи за загальне щастя! Побажаємо, щоб все у всіх було добре. Так здоров’я всім побільше! І повіримо, що щиро бажаючи людині щастя, ми робимо угодне Богові справу. І це нам обов’язково зарахується на небесах. Отже, будьте щасливі, дорогі друзі !!! Радійте! Веселіться! Вихваляйте Господа Всевишнього !!! Зі святом! З Хрещенням Господнім!

Привітання з Водохрещем у прозі

Привітання з Водохрещем українською мовою

Хто може бути ближче друзів? Часто саме один може замінити рідного брата, надати допомогу і підтримку! Я бажаю, щоб тебе завжди оточували гарні друзі і товариші, щоб все, кого ти любиш, були поруч, щоб здоров’я було міцним! Нехай любов і щастя завжди будуть поруч, а ті, хто вірить в тебе, ніколи не розчаруються!

Дозвольте Вас привітати в день великого свята – Водохреща Господнє! Нехай мир і благодать приходить у Ваш будинок. Нехай свята вода змиє весь недуга і подарує міцне здоров’я всієї Вашої сім’ї. Нехай на серце і в душі в цей день буде радісно, ​​тепло і легко. Нехай ніколи не залишає Вас віра, надія і любов. Дай Вам Бог щастя, радості, мудрості і красиве кохання. Нехай завжди буде до Вас прихильна доля.

Хрещення – душевне свято, в ньому немає місця для сумних думок і печалі. Сьогодні чарівні властивості води допоможуть позбутися від важкого тягаря гріхів і світ відкриється в новому світлі – яскравому і радісному, повному надій і можливостей. Бажаю завжди знаходити час для добрих справ, і ти обов’язково будеш винагороджений чудовим настроєм!