Зворушливі привітання з Великоднем своїми словами, у прозі

Ми зібрали в одне місце безліч щирих привітань з Великоднем своїми словами, кожен зможе знайти для себе ті самі слова.

Найсвітліші, добрі і теплі привітання з Великоднем летять на крилах ангелів до вас! Нехай Бог дарує мир душі, доброту і чистоту думок, а радість Воскресіння Христового живе в серці і дарує надію.

Христос Воскресе! У мене для тебе припасені самі променисті побажання! Благополуччя і доброї волі долі, відмінного здоров’я, духовного та матеріального багатства бажаю!

Бажаю, щоб стіл був сповнений святкових страв, а серце сповнене кохання, радості і надії! Христос Воскрес!

Вітаємо Вас зі Світлим Великоднем! Бажаємо миру, добра, любові, душевного спокою та благополуччя! Нехай ваш вогнище завжди гріє любов, близькі будуть поруч, все очікування неодмінно справдяться, а заповітні мрії і бажання обов’язково збудуться! Вітаємо зі святом! Нехай ангел закриває своїм великим, надійним крилом від усіх негараздів, думки нехай будуть світлі, нехай щастя в дім приходить з кожним світанком. А життя наповниться яскравими подіями, чесними друзями, позитивним настроєм, приємними відчуттями.

З Великоднем вітаю! Відсутність тривог, занепокоєнь, страхів, сумнівів, побоювань і скорботи, а замість них благополуччя, удачу, блаженство, достаток матеріальний і духовний нехай принесе тобі цей ясновельможний православне свято!

Світлий Великдень – це, перш за все, надія. Ісус Христос воскрес, тим самим Бог Батько показав нам, що смерті немає. Тому до всіх неприємностей, які відбуваються в нашому житті, потрібно ставитися з гумором. Можливо, кожен з нас заслужив ще більше випробувань на свою грішну голову, чим він має. Але Бог нас шкодує і готує нам небесні обителі, де неприємностей не буде взагалі. А для того, щоб возз’єднатися з Творцем, будемо жити по совісті, допомагати один одному і радіти таким прекрасним свят, як Великдень. Христос Воскрес!

Вітаю з паскою! У цей день ми намагаємося говорити тільки хороші слова тим, хто нам дорогий, і думати тільки про найвищому і світлому. Так нехай наші старання і наша віра в чудо не залишаться забутими і будуть винагороджені щастям і радістю життя! Нехай збудуться мрії і серце окрилить задоволення від того, що щасливі не тільки ми, а й ті, кого ми любимо!

Вітаю з паскою! Нехай, подібно церковного дзвону, в серці звучить трепетна радість, нехай вона розбудить найзаповітніші мрії і підкаже шлях до їх виконання, нехай вона шепоче про добрих чудеса і про найголовніше – величезному щастя, яке вже на порозі!

У цей пасхальний день я бажаю тобі здоров’я душевного і фізичного, допомоги Божої в твоїх старанних працях. Нехай мир, злагода і взаєморозуміння будуть основою всіх твоїх відносин з людьми і світом. Зі святом!