Красиві привітання з хрестинами простими словами

Ми зібрали в одне місце безліч сучасних привітань з хрестинами своїми словами, кожен зможе знайти для себе ті самі слова.

У дитини поки немає віри, не прокинувся розум і совість. Але дитина не відділимо від батьків. Всім своїм єством він пов’язаний з ними і, якщо сім’я християнська, вона не може примиритися з тим, щоб її дитина була відірваний від божественної благодаті. У момент Хрещення Святий Дух освячує всі істота немовляти. При хрещенні батьки і хресні беруть на себе зобов’язання вкласти віру в душу дитини. Вітаю хресних, на яких лежить велика відповідальність за духовне зростання їх хрещеника (або хрещениці)!

Вітаю з крестинами. Нехай ангел твій шлях очистить від бід і тривог, нехай хресні батьки променями світла і радості осяє твою дорогу, нехай легкої і щасливої ​​буде твоя доля, красивою і веселою – життя, відкритої і доброї – душа.

Вітаю дитину і батьків з крестинами. Від душі бажаю, щоб дитя росло в оточенні батьківської любові і турботи, щоб хресні були поруч і в скрутну хвилину, і в хвилину радості, щоб Господь беріг ваше чадо від усіх бід і заздрощів. Щастя і миру на православному шляху дитини!

Я хочу привітати мою улюблену сімейку з хрещенням дитинки. Мої дорогі, я дивлюся на вас і розумію, що для щастя багато чого і не треба. Ось сьогодні ви провели обряд хрещення для свого чудового синочка. Мені хочеться побажати вам міцного здоров’я, а вашому синочку – нескінченної білої смуги в житті. Нехай він радує вас своїми досягненнями, своїми успіхами. Мені неймовірно приємно, тому що я сьогодні присутній на вашому святі. Я знаю вас уже довгі роки, пам’ятаю вашу світлу і красиве весілля, а сьогодні ви вже відзначаєте хрещення свого хлопчаки. Нехай він росте бешкетним, тому що неможливо уявити хлопчика без хуліганів. Я хочу, щоб ви не турбувалися, бо це нормально. Ви повинні через це пройти, щоб зрозуміти, що таке хлопчаки. Ну а поки ваш малюк ще маленький, то насолоджуйтеся цими хвилинами щастя.

Батьки, сьогодні ви хрестили свого сина. Хочу побажати здоров’я і сил дитині, адже йому потрібно рости і радувати вас. Нехай Господь простягне руку і гарантує максимальний захист від будь-яких негараздів. Хочу побажати вам щастя і удачі, міцної сім’ї, яка обов’язково порадує стійкістю до будь-яких зовнішніх чинників. Дорогі батьки, я сьогодні стала хрещеною мамою вашому синочку і, звичайно, докладу всіх зусиль для того, щоб справити позитивний вплив на нього, опинитися гідним прикладом. Нехай він буде відчувати нашу турботу і трепетне ставлення, адже такі сильні почуття, як щира сімейна любов, нічим замінити не вдасться. З крестинами сина я хочу вас привітати, вірячи в те, що життя ваше обов’язково складеться гідно. Будь ласка, будьте всі разом, незалежно від того, які круті віражі приготувала доля. Будьте щасливі по-справжньому.