Красиві привітання з хрестинами простими словами

Ми зібрали в одне місце безліч сучасних привітань з хрестинами своїми словами, кожен зможе знайти для себе ті самі слова.

Я хочу привітати вас з хрещенням вашого доброго і такого забавного хлопчика, який сьогодні просто підкорив усіх. Я хочу побажати вам у цей світлий і добрий день виключно за все такого ж доброго і світлого. Ваш хлопчик заслуговує всього самого прекрасного, що тільки є в цьому світі. Мені хочеться, щоб вся ваша сім’я була щаслива, здорова і щаслива. Мені неймовірно приємно відзначати цей день разом з вами, тому що я знаю, наскільки цей день важливий для вас, мої дорогі друзі. Нехай все у вашому житті буде саме так. Як ви самі того бажаєте, нехай ваш хлопчик вибере правильну дорогу, яка принесе йому багато удачі. Я вітаю вашого синочка з хрещенням. Нехай він росте здоровим і міцним хлопчиком, радує вас своїми успіхами і досягненнями. Ми всі пишаємося ним і бажаємо йому тільки всього самого кращого.

Дорогі батьки прекрасного хлопчика, я хочу побажати вам сімейного щастя. Нехай малюк росте здоровим і активним, адже енергія і сили йому знадобляться для активного розвитку і пізнання світу. Хочу привітати з крестинами, які насправді можуть прирівнюватися до Дня народження, адже обидва свята дозволяють гарантувати духовне, фізичне народження прекрасного дитинку. Господь нехай береже синочка, який може проявляти закладений потенціал і успішно просуватися в обраному напрямку. Дитинство нехай виявиться активним і допитливим, корисним і незабутнім, адже саме від дитячого віку багато в чому залежить, яким виявиться доросле майбутнє. Прийміть, будь ласка, мої найщиріші слова, адже я в них вкладаю весь трепет відносини з чудовим хлопчикові. Вітаю зі світлими і таємничими крестинами.

Сьогодні відбулася подія, яку важко переоцінити православному християнинові! Сьогодні ваш малюк прийняв своє друге, духовне народження. Хвилювання цього дня залишаться в пам’яті незгладимим спогадом про те чудовому миті, коли ваша дитина стала ближче до Бога! Тепер за його плечем завжди буде знаходитися Ангел-хранитель, охороняючи від бід і небезпек. Так нехай все життя цього, поки що такого маленького людини пройде щасливо! Хай росте здоровим і приносить вам багато-багато радості!

Вітаю вас з цим чудовим подією! Бажаю, щоб відтепер ваше чадо було завжди під захистом Бога! Нехай ангели-хранителі завжди стоятимуть на його шляху і оберігати від смутку, негараздів, розчарувань і сильних падінь. Нехай ваші молитви будуть завжди почуті, а маленьке диво росте безтурботним і щасливим!

Привітати з хрестинами

Привітати з хрестинами у прозі

Вітаємо з хрещенням дитини. Цей важливий крок у своєму житті повинні зробити будь-які батьки. З цього моменту божа допомога, захист і опіка поширюється і на вашого малюка. Бажаємо вам і вашому чаду жити в мирі та гармонії як з собою, так і з Богом. Щастя Вам і здоров’я. Нехай Бог береже вас!