Кращі привітання з Різдвом у прозі, українською мовою

Ми зібрали в одне місце безліч найкращих привітань з Різдвом українською мовою, кожен зможе знайти для себе ті самі слова.

Від щирого серця вітаю вас з Різдвом Христовим! Це довгоочікуване свято всіх православних людей, які радіють звістці про те, що народився Ісус Христос. У це світле свято я хочу побажати всім вам миру, гармонії, натхненності і спокою в душі. Бажаю зустріти це світле свято з миром і добром, і саме тоді цей день, безсумнівно, принесе вам щастя і благополуччя. Нехай біди і тяготи життя ніколи не відвідають ваш будинок, нехай перебуває з вами тільки щастя і успіх. Дай Бог, вам міцного здоров’я душі і тіла. Бажаю, щоб вашими покровителями стали щастя і добробут. Різдво – найсвітліше і гарне свято, так нехай мир і спокій стануть вічними мешканцями вашого будинку. Нехай доля буде до вас прихильна, нехай сім’я буде щаслива і здорова, нехай Бог дарує вам мир і благодать! З Різдвом Христовим!

У дні світлого торжества сердечно вітаю Вас з Різдвом Христовим. Бажаю Вам багатої милості від Народженого Богонемовля, доброго здоров’я і допомоги Божої у всіх справах праведних.

Вітаю всіх православних! Нехай різдвяна зірка вкаже вам правильний шлях до добра, віри і успіху. Нехай Різдво принесе вам благополуччя, достаток і достаток. Нехай Бог допоможе вам у всіх добрих справах. Нехай це чудове свято буде радісним і повним веселого сміху, пісень і задоволення. З Різдвом!

Вітаю з Різдвом Христовим і бажаю всього самого доброго, всього самого радісного в житті. Нехай зірки в небесах сяють яскраво, нехай любов в серці живе вічно, нехай щастя в житті присутній постійно. Бажаю кожен день починати з теплої надії, а завершувати – з відрадою душі.

Дорогий мій хрещеник, я вітаю тебе з Різдвом Христовим. Бажаю слідувати дорогою добра і удачі, бажаю гарно мріяти і щиро любити, бажаю плавати по хвилях натхнення і мандрувати по просторах щастя.

Друг мій, з Різдвом! В цю світлу ніч бажаю світла в житті. Використовуй свої можливості на повну силу, радуйся великим подіям і особливо дрібниць. Роби добрі справи, але не забувай про себе. Прагни до успіху і перемагай, люби і будь любимо. Головне – вір в диво!

Вітаю з Різдвом Христовим! Бажаю, щоб кожен був щасливий, здоровий і наповнений життєвою енергією. Нехай до вашої оселі прийде благодать, благополуччя і достаток. Бажаю вам добра, людської теплоти і щирості! Зі святом!

Новий рік і Різдво – це два незабутніх свята. Хочу побажати тепла, справжнього чаклунства, масу чудових моментів, нехай мрії і бажання виконуються. В чудеса потрібно вірити і вони обов’язково будуть. Вітаю з чарівними святами!

Привітання з Різдвом у прозі

Привітати з Різдвом до сліз