Красиві привітання з Різдвом простими словами

Ми зібрали в одне місце безліч красивих привітань з Різдвом у прозі, до сліз, кожен зможе знайти для себе ті самі слова.

Нехай світле свято Різдва принесе в будинок найдобріші почуття, любов і розуміння. Нехай здійсняться всі мрії, а дороговказ висвітлює шлях і направляє до успіху і благополуччя. Бажаю, щоб свято наповнив будинок спокоєм і посмішками. Дорога, забудь про негаразди, проблеми та і негаразди. Божественний свято освітить все навколо, перетворюючи і очищаючи.

Прийміть мої щирі вітання з Різдвом Христовим! Незважаючи на зиму, це два дуже теплих свята, які несуть людям світло і радість від очікуваних змін. Вони об’єднують нас навколо головних цінностей життя – любові і милосердя, благополуччя сім’ї, здоров’я дітей і близьких. Від щирого серця бажаю Вам у Новому році допомоги Божої в справах, міцності душевних і тілесних сил.

Нехай в день святого Різдва ваш будинок прикрасять яскраві кульки радості, горять свічки щастя, іскряться гірлянди любові, виблискують вогні достатку, а дзвіночки міцного здоров’я дзвінко передзвонюються. Збережіть це святкове оздоблення і атмосферу добра і затишку на цілий рік. Щасливого Різдва!

З Різдвом Христовим. Нехай яскрава зірка на небі запалить яскраву надію в твоєму серці, нехай від тебе відстануть всі недуги і печалі. Здорові, любити своє життя, прагнути тількидо хорошого, робити тільки добре і ніколи не знати ніякого лиха.

Нехай в цей дивовижний день трапиться багато хорошого, світлого і приємного. Нехай разом з Ісусом Христом в житті народиться справжнє диво, збудуться всі щирі і потаємні бажання. Нехай будинок наповниться затишком, теплом, радістю, Господнім благословенням. Вітаю з Різдвом!

Я бажаю тобі в цей день опинитися в оточенні найрідніших і найближчих тобі людей, і привід дійсно прекрасний- святая дата Різдва! Мої побажання будуть лагідними, але найвірнішими – нехай твоє життя йде дорогою добра і якомога менше нехай ти зустрінеш на ній сліз, а якщо сльози і будуть, то тільки від радості! Нехай Христос береже тебе і вдень і вночі!

Різдво – дуже важливе свято, кожній людині варто приділяти більше уваги цього дня. Нехай цей рік подарує успіх і удачу, відчуття спокою, незабутні враження, реалізує мрії. Чи принесе з собою добро, красу, здоров’я людям. Подарує світ всього на світі. З Різдвом!

Вітаю з великим християнським святом – Різдвом! Нехай Христос дарує вашому дому тепло, затишок, добробут і здоров’я! Нехай Він охороняє вас від бід, вселяє в серця міцну віру і надію на краще, нехай чує ваші молитви і буде завжди поруч!