Щирі привітання з Різдвом українською

Ми зібрали в одне місце безліч зворушливих привітань з Різдвом своїми словами, до сліз, кожен зможе знайти для себе ті самі слова.

Бажаю, щоб це чарівне, святковий настрій Різдва зігріло ваші душі і наповнило ваше життя посмішками. Нехай навколо вас завжди буде добро ірозуміння. Зберігайте в ваших серцях віру і любов, і тоді Господь нагородить вас благодаттю і світлом. З Різдвом!

Вітаю з Різдвом, бажаю миру і райдужного щастя, великої любові і міцної віри, добрих чудес і повного достатку всіх благ в житті.

З новим роком! З Різдвом! Мирного неба, веселих свят і відданих друзів!

Бажаю, щоб в душі завжди жив дух Різдва, а життя було такою ж доброю, яскравою і святковою. З Різдвом!

Моя улюблена, моя єдина, моя незрівнянна королева! Я бажаю тобі завжди бути такою ж неповторною і прекрасною, як сніжна героїня казки, але щоб в твоєму серці завжди вирувала пожежа любові і пристрасті. Пуску і життя твоє нагадує добру казку, з чудесами, чарівниками і веселими пригодами. Бажаю тобі величезного щастя в це велике і світле Різдво. Зі святом!

Мамочка моя улюблена, вітаю тебе з Різдвом! Я тобі бажаю всього найкращого, нехай цей рік принесе тобі багато радості і щастя. Звичайно, і у вигляді онуків, яких ти так чекаєш. Я хочу, щоб ти була здорова, а все інше ми зробимо для тебе. Ти головне – не хворій, бо я дуже за тебе переживаю. Я знаю, як ти любиш Різдво, тому я залишила сьогодні всі справи, щоб відзначити це свято разом з тобою. Мамочка, не забувай ніколи вірити в чудеса, тому що вони мають властивість збуватися. Нехай всі твої мрії і бажання збуваються. Ось, наприклад, сьогодні одне з них збулося – я приїхала до тебе, хоча ти думала, що я буду з друзями. Але я не могла залишити тебе з твій улюблений святковий день.

Вітаю з Різдвом Христовим. Нехай в житті буде все чудово, хай вистачає сил на все хороші справи. Бажаю затишного і радісного свята, щасливою і дружної сім’ї, вірною і доброю удачі на життєвому шляху.

Вітаю з Різдвом! Нехай цей самий добрий, потрібний і багатообіцяючий свято змусить тебе твердо і рішуче повірити в себе, миттєво зробить досягнення мрії простіше, ніж здається, а заповітні мети наблизить настільки, наскільки це можливо!

Нехай Різдво принесе в ваш будинок чудеса і чари. Повірте в казку і будьте по-дитячому щасливі!

Нехай Різдво Христове принесе в ваш будинок диво. Нехай любов і радість входять в ваш будинок щодня. Бажаю щастя, удачі і благополуччя!

Зі святом світлого Різдва! Рідні, бажаю вам процвітання, здоров’я і успіху в початих справах. Чи не відступайте перед труднощами, знаходите сили для вирішення важливих завдань. Пам’ятайте, успіх приходить до тих, хто прагне до нього, виконуйте мрії і не звертайте уваги на дрібниці, все проходить.