Кращі привітання з Різдвом у прозі, українською мовою

Ми зібрали в одне місце безліч найкращих привітань з Різдвом українською мовою, кожен зможе знайти для себе ті самі слова.

Різдво – світле свято. І в цей день я хочу побажати найголовнішого для життя – щастя, яке не купиш за гроші. Удачі, яку важко зловити. А головне, здоров’я, без якого ніяк не можна. Нехай це Різдво стане ще одним яскравим моментом у житті. Вітаю!

Знаєш, чому Різдво називають чарівним святом? Тому що кожне слово, думку і побажання до тебе обов’язково повернеться. Тому бажаю говорити тільки добрі слова і компліменти, думати про тих, хто доріг і бажати всім тільки щастя, благополуччя і достатку. І нехай закон бумеранга обов’язково спрацює.

Христос народжується – віддамо славу йому! У цей світлий день і назавжди бажаємо вам чистоти в помислах, щастя в житті, радості в спілкуванні, добра в свої вчинки, будьте здорові душею і тілом!

Янголята сьогодні торжествують і водять хороводи, тим самим заряджаючи наші душі позитивом. Бажаю тобі вловити їх посил і на хвилю оптимізму і радості застрибнути! Також бажаю ні в якому разі не опускати руки і завжди йти до кінця. Невдачі – частина будь-якого шляху, що дають нам досвід і знання, як бути далі. З Різдвом!

Привітання з Різдвом українською мовою

Привітати з Різдвом своїми словами

З Різдвом Христовим! У цей день прийшов на землю Христос, і в твою душу нехай прийде сонячна радість,мир і спокій. Бажаю тобі бути для своїх рідних і близьких таким же зразком життя, як Христос для Православної Церкви!

Вітаємо вас зі святом Різдва Христового! Нехай все задумане неодмінно збувається в цей світлий, радісний, повний чудес День! Нехай будинку панує Благодать, а в душі Любов!

Вітаю з наступаючим Різдвом! Бажаю любові, добра і щастя, міцного здоров’я і всіх благ. Нехай виправдаються всі надії і збудуться найзаповітніші мрії!

Сьогодні Різдво – один з найбільш казкових і світлих свят. Донечка моя, я хочу привітати тебе з цим святом і побажати тобі ніколи не переставати вірити в чудеса. Звичайно, я знаю, що ти дуже хочеш конячку, але боюся, що це прохання не так-то легко буде виконати. Але ти не втрачай надії, тому що сьогодні все можливе. А ще хочу тобі сказати секрет – то бажання, яке ти загадаєш в цю різдвяну ніч, обов’язково збудеться. Але тільки не загадуй кінь, тому що ти вже написала лист Діду Морозу з проханням тобі її подарувати. Потрібно згадати що-небудь інше. Моя улюблена, нехай всі твої мрії виконуються, навіть найпотаємніші. Я тебе дуже люблю і хочу, щоб ти завжди була щаслива.

Нехай нестримне, іскристе, чудове Різдво щедро поділиться з тобою своєю світлою доброї магією! І все бажання, не ділячись на можливі і неможливі, збудуться, як по легкому помахом казкової чарівної палички, даруючи всеосяжне щастя! Зі святом!