Щирі християнські привітання з днем народження українською мовою

Ми зібрали в одне місце безліч самих красивих християнських привітань з днем народження своїми словами, у прозі, кожен зможе знайти для себе ті самі слова.

Вітаю з днем ​​народження! Бажаю, щоб у вашій світлиці завжди була благодать і мир. Нехай душа, повернена до бога, буде чиста і умиротворення. Нехай на столі завжди – досхочу, у праці – у справах, а в любові – по серцю!

Він Господній духовний брат і друг! Сьогодні для вас сплітаємо з добрих слів вінець! З Днем Народження вас, дорогий! Сьогодні в вашу честь звучать молитви за здоров’я! Черпайте натхнення з наших люблячих сердець, ми ділимося з вами добром і бажаємо, щоб щира віра наповнила вашу душу! Захоплюємося вашою мудрістю не за віком, вашим благородством, богатирським духом, вашої правдою, що говорите вголос, вашою силою духу, вашої чистою совістю і відкритою душею! Бажаємо, щоб працьовитість і молитви ушляхетнювали ваше буття, щоб достаток панував в вашому домі, щоб ваша сім’я була міцною і дружньою! Нехай віра благодатна веде вас вірним шляхом, оберігаючи вас від злих людей і недобрих поглядів! Нехай ангел-охоронець літає у вас за спиною і оберігає ваше життя! Земних вам благ, всього святого! Щоб світлом ваше життя було сповнене!

Прийміть сердечні і щирі вітання з вашим Днем Народження! Молитовно бажаємо вам довгого здоров’я і довголіття, щоб господь Бог і надалі зміцнював вас у вірі і надихав у праці земній! Щоб безліч благих справ, скоєних вами, множилися! Бажаємо вам своїм життям являти приклад життя у Христі, для наших духовних братів і сестер! Нехай Божа милість береже вас і вашу родину, нехай небо над вами буде блакитним, нехай ангел-хранитель вас не покидає! І якщо раптом зіб’єтеся ви з дороги істинної, нехай Господь наставить вас на шлях, яким треба йти, адже його всевидяче око завжди над вами! Бажаємо, щоб на кожному кроці вас благословляв господь Бог дарував вашій душі духовну радість! Нехай над вами пройде рясний дощ великої щедрості Божої! Бережи вас, і ваших рідних людей, Господь в усі часи!

Дарує життя Бог. Значить, ти потрібен світу! Нехай незгасний світло віри супроводжує тебе по всіх усюдах! Нехай радість і любов з Божого благословення йдуть поруч з тобою. Бажаю, щоб чистою залишалася душа, міцним здоров’я, світлими помисли!

Від щирого серця вітаю тебе з днем ​​твого народження. Бажаю завжди бути коханим Господом людиною, доброю і відкритою натурою, талановитої і різносторонньою особистістю. Роби цей світ кращим, даруй навколишнім світло посмішок і радості, ніколи не втрачай своєї віри і завжди борись за мир, благо і любов! Бажаю міцного здоров’я, духовного багатства і міцних сил, щоб йти праведною і світлою дорогою до щастя.