Привітання з Водохрещем

Ми зібрали в одне місце безліч привітань з Водохрещем , кожен зможе знайти для себе ті самі слова.

Привіт! Вітаю тебе з Хрещенням і щиро бажаю тільки найкращого! Нехай життєві сили, радість, любов і велич цього урочистого дня завжди будуть з тобою! Бажаю не сумувати через дрібниці, вірити в себе і свої сили!

Найміцніші і найсильніші морози припадають на Водохреще. Але це зовсім не лякає людей занурюватися в ополонці, кожен хоче скупатися у святій воді, і отримати надію на зцілення. Кожен хоче бути здоровим, бо здоров’я – найцінніше, що у нас є. Я вітаю всіх зі святом. Нехай ваше щастя буде багатоликим, нехай радість і мир запанує в сім’ях, на роботі і в ваших справах. Нехай Божественна благодать допоможе вам в житті і в усіх починаннях. Будьте завжди впевненими в собі, радійте життю кожен день.

Нехай Господь допомагає в здійсненні планів, направляє на істинний шлях, благословляє починання і оберігає від нечистого. З Хрещенням!

У цей важливий для християн день, хочу привітати вас з Хрещенням і побажати миру вашого будинку, спокою вашим душам. Живіть за законами Божими, в згоді з Богом. Щастя, радості й дбайливого ставлення один до одного!

Коли на Водохреща, Бог освячував Землю, я попросив у нього за твій будинок. Тому впевнений, моя королева, що у тебе тепер буде все класно. Червоний диплом по закінченню навчання, перспективна робота з бажаної зарплатою. Нехай святкування стане для тебе днем ​​посмішок, вдень безмежної доброти і щастя.

Вітаю з Хрещенням Господнім і бажаю, щоб всі тяготи і турботи пішли, омиті святою водою цього благодатного дня. Нехай свято подарує душевну рівновагу, міцне здоров’я, мир в сім’ї і затишок в домі.

З Хрещенням Господнім вітаю всіх віруючих християн і бажаю ніколи не втрачати надію, завжди знаходити віру і знаходити любов!

Привітання з Водохрещем українською мовою

Привітання з Водохрещем українською мовою

Хрещення шанують так само, як Різдво Христове. Відзначають його особливими молитвами, святою водою і купанням в священних купелях. У цей чудовий день бажаю вам душевної гармонії, збереження віри і дотримання засад. Миру і добра вам!

Вода Свята сили додасть всім сьогодні! Поспішай швидше зануритися в ополонку, запасись здоров’ям на рік! З Хрещенням Господнім тебе, нехай все буде в тебе добре, благодаті тобі і щастя!

З Хрещенням Господнім! Нехай в житті буде все тільки хороше і світле. Бажаю сімейного благополуччя, фінансової незалежності і свободи вибору.

Сьогодні будь-яка водиця свята, кожна краплина води розчиняє печалі і біди, дарує радість і благодать. Бажаю тобі омити тіло і душу, позбутися всього непотрібного і изжившего себе і зробити крок в новий день з новими думками, планами та ідеями! Нехай свято відкриє нові можливості і шляхи. Нехай на тебе проллється грошовий дощ! З Хрещенням Господнім!