Привітання з Водохрещем

Ми зібрали в одне місце безліч привітань з Водохрещем , кожен зможе знайти для себе ті самі слова.

Сьогодні велике свято Хрещення Христового. Нехай свята вода змиє всі негоди, біди, прикрощі, проблеми, напасті. Вигляне сонце і своїми теплими променями подарує вам нескінченне щастя, успіхи, збереже все те хороше, що у вас є і допоможе в будь-яких починаннях!

Салют! Сьогодні повинні тріщати Водохресні морози, але до мінусів нам ще далеко. Але це не страшно, адже відзначаємо велике свято – Хрещення Господа, з чим тебе сердечно вітаю! Бажаю духовної віри, світлих помислів і ніколи не втрачати оптимізму, нехай неминучі неприємності і напасті не зможуть похитнути тебе, скоріше, загартують і зроблять ще сильніше. Зі святом!

З Хрещенням Господнім! Нехай хрест, що носимо ми на грудях, буде берегти від негараздів, рятувати від переживань, бід і негараздів. Нехай віра буде підтримувати і допомагає рухатися вперед, дає стимул. Бажаю милосердя пізнати, а молитви нехай завжди почують небеса.

З наступаючим Хрещенням вас! Бажаю від душі божого благословення і милості, любові міцного здоров’я і сили! Нехай збудуться всі ваші мрії і кожен день буде щасливим!

Вітаю зі святом святого Хрещення! Нехай кожен день буде благом згори. Хай щастя стукає в будинок. Бажаю здоров’я, море сміху, сліз щастя і нехай все складається тільки найкращим чином. А також бажаю смирення і душевних сил!

Сьогодні велике свято – святе Богоявлення! У зв’язку з цим побажаю тобі знайти в душі спокій, що не розтрачуватися через дрібниці і йти до своєї мрії, нікуди не звертаючи. І тоді у тебе точно все вийде. Успіхів!

Хто може бути ближче друзів? Часто саме один може замінити рідного брата, надати допомогу і підтримку! Я бажаю, щоб тебе завжди оточували гарні друзі і товариші, щоб все, кого ти любиш, були поруч, щоб здоров’я було міцним! Нехай любов і щастя завжди будуть поруч, а ті, хто вірить в тебе, ніколи не розчаруються!

Сьогодні Хрещення Господнє, і це свято відзначають віруючі православні християни всіх країн. Я хочу побажати, щоб кожну мить було наповнене добротою чудесного дня, щоб добробут кожного будинку було природним, щоб ви були здорові і вміли цінувати кожен момент свого життя!

Вітаю Вас зі святом Водохреща! Мирного неба над головою всім жителям нашої планети, а Вам – миру в домі і душі. Нехай Бог веде Вас за руку через всіх вибоїни на шляху, пронесе на руках над безоднею і благословить кожне Ваше добре діяння!

З Хрещенням Господнім, вітаю і бажаю всіх благ земних, надії, віри і любові. Нехай мир буде у вашому домі!

Привітання з Водохрещем у прозі

Привітати з Водохрещем українською мовою