Привітання з хрестинами своїми словами

Ми зібрали в одне місце безліч красивих привітань з хрестинами українською мовою, кожен зможе знайти для себе ті самі слова.

Я хочу привітати моїх чудових друзів з хрещенням їх прекрасного малюка. Взагалі, варто сказати, що я просто обожнюю вашого синочка, тому що він неймовірно тямущий, активний і веселий. Він постійно веселить нас, радує своїми жартами та фразами власного твору. Мені хочеться привітати вас і його з хрещенням і побажати всім вам міцного здоров’я і щастя. Ваша сім’я для багатьох може стати прикладом для наслідування, тому я хочу, щоб так було й надалі. Нехай у вашій родині панують гармонія та затишок, а ще взаєморозуміння і повага. У вашого синочка просто відмінні хресні батьки, які будуть завжди поруч з ним, будуть допомагати і підтримувати в усіх питаннях. Я вітаю вас з тим, що з цього дня ваш хлопчик знаходиться під захистом Бога. Зі святом вас, мої самі чудові друзі. Щастя вашому синочку.

Вітаю милу крихітку з крестинами. Бажаю дитині здоров’я і щастя, бажаю батькам і хрещеним величезних сил і бажань відкривати для свого чада світлу і добру дорогу життя. Нехай Господь береже дитину від бід і негараздів, від заздрості і зради, нехай кожен день ангел для крихти відкриває завісу у світ доброти, радості, любові і гармонії.

Вітаємо з хрещенням сина. Цей важливий крок у своєму житті повинні зробити будь-які батьки. З цього моменту Божа допомога, захист і опіка поширюється і на вашого малюка. Бажаємо жити в мирі та гармонії з собою, і з Богом. Щастя Вам і здоров’я. Нехай Бог береже Вас!

Сьогодні благословенний і освячений день, коли людина прийняла своє друге народження – духовне. Так нехай же з цього моменту життя буде легше і щасливіше, адже Ангел-хранитель тепер завжди буде за плечем. Духовності, гармонії, душевного спокою – все, що необхідно для щастя!

Привітання з хрестинами своїми словами

Привітати з хрестинами українською мовою

Кажуть, коли людина народжується, то на небі запалюють зірочка, яка світить не так яскраво, щоб побачити її. Адже не дарма ж кажуть, скільки людей на землі, стільки й зірок. Так ось, а коли маленькій істоті, після народження, датися обряд хрещення, то його тьмяна зірочка, розгорається все яскравіше і яскравіше! І в день, хрещення батьки можуть побачити зірку своєї дитини. Адже Господь посилає до нього свого помічника, Ангела Хоронителя, щоб він, оберігав і зберігав душу новонародженого назавжди. Нехай в день хрестин, зірка вашої малятказасяє так яскраво, щоб не тільки ви, але і весь світ побачив, зірку вашої дитини! З хрещенням.

Вітаємо зі значною подією в житті малюка – крестинами, нехай ангел-хранитель завжди захищає його своїм крилом від бід і важких ситуацій. Бажаємо світлої долі, рівною життєвої дороги, здоров’я і щасливого дитинства!