Привітання з хрестинами своїми словами

Ми зібрали в одне місце безліч красивих привітань з хрестинами українською мовою, кожен зможе знайти для себе ті самі слова.

Вітаю вас з крестинами свого улюбленого малюка і хочу побажати міцного здоров’я, удачі, везіння в житті і як можна більше приємних, цікавих моментів! Нехай Хрестини подарують благополуччя в житті вашої дитини, нехай він завжди вам усміхається, радіє, і ви пишаєтеся його успіхами! Ще бажаю отримати такий захист від Господа, щоб ніякі біди були не страшні, щоб життя дарувала тільки заслужені перемоги, відводячи геть хвороби і прикрощі! Бажаю вам бути гідними і батьками і виховувати малюка згідно християнським заповідям і заповітам. Нехай все в житті буде добре! Нехай кожна мить відкриває новіпрекрасні можливості і дарує позитив!

Вітаємо щасливих батьків і малюка з прийняттям хрещення! З сьогоднішнього дня ваша дитина знаходиться під захистом Бога і придбав хресних маму і тата – других батьків! Нехай береже його бог від усіх негараздів, горя і хвороб і подарує йому довге і щасливе життя!

Вітаю з крестинами, з днем, коли твоя душа стала на православний шлях. Бажаю, щоб ангел всюди слідував за тобою, щоб Господь відводив від тебе всяку біду, щоб твоє серце обирало вірний напрямок по життю, щоб твій розум наставляв тебе на добрі справи.

З крестинами! Бажаємо малюкові рости розумним і сильним на радість батькам. Нехай живе найщасливішим на світі, нехай ангели слідують всюди і завжди охороняютьвід скорботи і нещасть. Бажаємо того, щоб світ завжди був добрий до малюка і тим, хто його оточує.

Мої дорогі друзі, я хочу привітати вас з хрещенням вашого чудового синочка. Це особливий день, який вимагає уваги, тому мені хочеться проявити це увагу по відношенню до вас і привітати вас з тим, що ваш улюблений хлопчик з цього дня знаходиться під захистом у Бога. Мені хочеться побажати вам у цей знаменний день всього самого прекрасного, що тільки є в цьому світі. Нехай ваш синочок росте здоровим і щасливим хлопчиком на радість батькам. Впевнена, що він буде радувати вас протягом всього свого життя, так що ви будете просто найщасливішими людьми. А сьогоднішній день ви повинні запам’ятати на все ваше життя, тому що хрещення є найсвітлішим і знаменним днем, спогади якого гріють душу і дарують масу позитивних емоцій. Зі святом вас, мої дорогі друзі! Щастя вашому синочку.

Вітаю з крестинами чудового дитинку. Бажаю, щоб дитину завжди оточувала любов близьких і турбота, радість, щастя і доброта. Бажаю миру і здоров’я всієї вашої сім’ї, бажаю сильного і невтомного ангела захисту для вашого дитя.

Милий малюк, в цей день ти став частинкою Бога! Чи не ранку віру – будь міцним духом і серцем! Просвітлення тобі, успіхів у долі і благополуччя земного! Люби маму з татом, а також всіх рідних! Ніколи не черствий душею, не забувай близьких і не кидай друзів. Вони – теж частина тебе, твого життя і долі! Бажаємо тобі здоров’я, везіння, радості, удачі! Ніколи не звертай зі шляху земного – він обов’язково приведе тебе на краще! Рости розумним і міцним, сміливим і відважним, добрим і красивим! І пам’ятай – ти не один! Ми завжди прийде тобі на допомогу, визволимо в скрутну хвилину! А Господь Бог вкаже вірну дорогу і підкаже вихід з будь-якої ситуації. Головне – не втратити себе і свою віру! Рости великий!