Красиві Різдвяні привітання у прозі, до сліз

Ми зібрали в одне місце безліч красивих Різдвяних привітань українською, кожен зможе знайти для себе ті самі слова.

З Різдвом Христовим! Нехай Господь зміцнить вас у вірі, благословить на щасливе життя і допоможе подолати всі негаразди і негоди! У цей світлий день бажаю радіти найвеличнішої події – народженню немовляти, який змінив наш світ і віддав життя заради всіх, хто живе на Землі! Нехай його жертва не буде даремною! Бажаю добра, світла, процвітання, благополуччя, тепла і любові!

Дивовижне свято – Різдво – однаково прекрасний для дітей і дорослих, для мрійників і скептиків, для тих, хто намагається зайняти справою кожну хвилинку, і для тих, хто нікуди не поспішає … Сьогодні я з великим задоволенням вітаю вас з Різдвом і ще щиро бажаю, починаючи з цього чарівного дня, жити безмежно щасливо!

Вітаю з Різдвом Христовим і всім серцем бажаю не знати тривог і бідності, вірити в любов і чудеса. Здоров’я твоєї сім’ї і щастя твоєму серцю.

Вітаю з чудовим і світлим святом – Різдвом Христовим! Бажаю, щоб в цей день, чарівним чином, всі мрії втіляться в реальність. Нехай радість і добро оселяться в ваш будинок. Гармонією і умиротвореннямнаповниться бунтівна душа. І Віфлеємської зіркою засяє шлях надії, миру і любові у вашому житті.

Син Божий зійшов на землю для того, щоб зробити нас дітьми Божими. Саме місце народження Спасителя – місто Віфлеєм – означає дім хліба. Христос хоче стати нашим хлібом. А це означає, що з’єднуються ясла і Хрест, на якому Спаситель стане Хлібом Життя.

Сьогоднішнє свято є для всіх особливим, адже саме в цю святу січневу ніч Діва Марія народила на світ нашого Спасителя Ісуса Христа і з тих пір цей день несе благодатне назва – різдво Христове! Я щиро хочу привітати тебе з цим святом і побажати всього самого доброго і світлого, не грішити, а зміцнювати віру в Бога!

У цей Світле свято бажаю вам миру і добра! Нехай казка і чудеса наповнять ваш будинок, нехай у вашому домі панують радість і дитячий сміх, друзі будуть поруч, а все нещастя обходять стороною. Щастя і благополуччя! Поздоровлення з Різдвом Христовим у прозі – 2020 красивих слів.

З різдвом Христовим, з щирою радістю душі і доброї благодаттю! Бажаю миру за вікном і світлого щастя в будинку, затишної атмосфери і дружної сім’ї, незвичайних чудес і щедрих подарунків, відкритої душі і м’якого серця. Нехай Різдво подарує яскраву надію і міцну віру, красиву казку і вірну любов.

Хочу привітати з Різдвом свою колишню однокласницю. Ми з тобою вже довгий час не бачилися, але добре, що хоч підтримуємо відносини. Я вітаю тебе з Різдвом. Я пам’ятаю, як ти любила завжди це свято. Ти вірила в те, що якщо загадати бажання в різдвяну ніч, то воно обов’язково збудеться. У нас з тобою в школі було веселе час. Я пам’ятаю, як нам важко було розлучитися після Випускного. Ми плакали, бо розуміли, що наші дороги розійдуться, але все ж ми змогли зберегти цей зв’язок. Я тобі бажаю здійснення всіх бажань, тому що у тебе їх не так багато, але вони все дуже значущі. Будь завжди здорова, щаслива і кохана. Сподіваюся, що скоро ти зустрінеш свою долю, і у нас буде привід зібратися всім разом.