Гарні Різдвяні привітання у прозі

Ми зібрали в одне місце безліч сучасних Різдвяних привітань у прозі, кожен зможе знайти для себе ті самі слова.

Різдво – дивне свято. Його люблять діти і дорослі, діти і люди похилого віку, чоловіки і жінки. Тому хочеться в цей чарівний день побажати всім здоров’я, щастя і душевного затишку. Нехай цих три складових ніколи не покидають вашу життєву

Мої хороші і дорогі. Сьогодні найсвітліше свято в році, Народження Христа. Тому прийміть вітання від нас і побажання міцного здоров’я, любові в ваші серця. Шлях віра і тепло постійно наповнюють вас, а проблеми і негода обходить ваш будинок стороною

Хочу, щоб в Новий рік і Різдво в Ваших серцях панувало свято! Будинки переповнялися від любові і щастя! Щоб обходило стороною негоду! Щоб щастило із завидною постійністю! Діти приносили тільки гордість і успіхи! І щоб несли Ви гордо життя всієї обладунки!

У різдвяний вечір в будинку горять десятки вогників, запаморочливо пахне свіжою випічкою, а на душі так світло і радісно, ​​що хочеться обійняти цілий світ! У ці миті, повні доброго різдвяного чарівництва, прийміть мої вітання з Різдвом та побажання щастя і любові!

З глибини душі піднесемо в ці дні наші найпотаємніші молитви до Господа Ісуса Христа.

Вітаю з Різдвом Христовим! Нехай дороговказ допоможе знайти вірну дорогу в будь-якій ситуації, а в житті завжди буде місце чуду. Бажаю, щоб різдвяна казка принесла в будинок любов, тепло і щастя.

Сердечно вітаю Вас, рідних і близьких з великими святами Різдва Христового, Богоявлення і прийдешнім Новоліттям! І розділяючи з Вами радість цього великого події в житті землі, я бажаю і Вам бути благовісниками про Христа, бездоганні виконувати його на ниві Господній, освячує перебувають «у темряві та смертної тіні». Нехай надасть народився Богонемовля Вам дух мудрости й розуму, дух пізнання та страху, так необхідні нам в наш бурхливий час. Братське вітання Вам і цілування. Радійте! Радійте! З нами Бог!

У цей чудовий Різдво нехай ангели принесуть у ваш будинок добро і радість, красу і спокій, любов і щастя! Нехай посмішками і світлим настроєм зустріне вас нова краще життя! Бажаю всім вам радості і втіхи в новому Новому році, фортеці сил, благоденства і здоров’я!

Настав саме довгоочікуване свято року – Різдво! І ми хочемо привітати вашу сім’ю з цим святим днем. Бажаємо вам жити дружно і берегти один одного, бути опорою і підтримкою. Нехай чарівні, радісні хвилини і годинник наповнять ваше сімейне гніздечко. Бажаємо всього найкращого, що є в світі. Проведіть це свято весело і поділіться своїм хорошим настроєм зі своїми друзями.