Красиві привітання з Різдвом простими словами

Ми зібрали в одне місце безліч красивих привітань з Різдвом у прозі, до сліз, кожен зможе знайти для себе ті самі слова.

Від щирого серця вітаю з цим світлимсвятом! Нехай у домі панує мир, любов і розуміння, а будь-які негоди обходять стороною! Бажаю добра і процвітання!

Різдвяна ніч – неймовірно довга, а до того ж часто видається особливо темної і сніжною. Але що нам до того, коли в наших будинках нас оточують затишок, свято і рідні! Я від щирого серця і душі вітаю вас з Різдвом і передаю вам побажання всього найкращого! Нехай ваше життярадує вас виконанням бажань і справжнім коханням найближчих людей!

Сердечно вітаю вас з Новим роком! Нехай Різдвяна ніч і християнська віра принесуть довгоочікувану радість. Найголовніше для кожної людини, щоб були всі рідні люди здорові і щасливі, і не відбувалися ніякі негативні події в житті. Цього вам і побажаю. Щасливого Різдва!

Вітаю з Різдвом! Бажаю не просто Божого благословення і тихій, затишній душевності, а щоб Ангел підпалив гніт запалу в душі і допоміг спалахнути справжнім щастям і умінням це щастя відчувати і цінувати!

Дивовижне свято – Різдво – однаково прекрасний для дітей і дорослих, для мрійників і скептиків, для тих, хто намагається зайняти справою кожну хвилинку, і для тих, хто нікуди не поспішає … Сьогодні я з великим задоволенням вітаю вас з Різдвом і ще щиро бажаю, починаючи з цього чарівного дня, жити безмежно щасливо!

З Різдвом Христовим, дорога бабуся. Я бажаю тобі залишатися все такою ж прекрасною, чудовою, доброю і милою жінкою. Бабуся, нехай це Різдво подарує мир і щастя, нехай і сьогодні, і завжди поруч будуть близькі люди, що оточують тебе любов’ю, ніжністю і турботою. Бабуся, я бажаю тобі здоров’я, світлих надій і збутової мрій.

Мамуля, вітаю з Новим роком! Ти завжди переживаєш за сім’ю і дай Бог, щоб всі твої страхи були порожніми! Світлими і добрими побажаннями нехай наповниться будинок, господарство ладиться і ти посміхалася завжди!

У світле Різдво я бажаю вам, мої дорогі друзі, всього найкращого, що може бути в житті, любові, міцного здоров’я, довголіття, процвітання. Нехай справи йдуть в гору, достаток зростає, успіх буде супроводжувати в усіх починаннях. Бажаю оптимізму, віри у власні сили, натхнення і здорового авантюризму! Бажаю вашим сім’ям бути зігрітими Божою благодаттю і бути збереженими ангелом-хранителем! Нехай світле кохання гріє ваше серце, нехай помисли ваші будуть чисті, а справи угодні Господу Богу. Нехай у вашій родині завжди панує любов, в будинку живуть гармонія і щастя! Нехай ваше життя буде ясною, мирної, благополучної! Нехай здоровий дух молодості ніколи не покидає вас і ваших рідних! Я вам бажаю, щоб в цей день ви наповнили свою душу світлом, добром і любов’ю. Щоб ви прийшли до світла і до Бога і вже ніколи не сходили з цього істинного шляху!