Привітання з Медовим Спасом своїми словами, до сліз

Ми зібрали в одне місце безліч кращих привітань з Медовим Спасом своїми словами, у прозі, кожен зможе знайти для себе ті самі слова.

Вітаю з Медовим Спасом! У цей день поспішаю побажати медової краси! Потопає в любові і щастя! Живи в гармонії! Нехай здоров’я буде міцним! І мед ллється рікою!

Я вітаю тебе з Медовим Спасом, унікальним і справді важливим святом для кожної віруючої людини. Бажаю тобі відзначити солодкість цього дня і привнести її не тільки в свою душу, а й на святковий стіл. Спробуй відзначити світле день зі своїми рідними людьми, які мають право для того, щоб розділити настільки цінне подія саме з тобою. Бажаю тобі в Медовий спас у повній мірі відзначити цінність кожного дня, проведеного зі своєю сім’єю. Я бажаю тобі випробувати справжнє щастя і в повній мірі порадіти Медового спасу, який неможливо замінити ніяким іншим святом. Багаті традиції, зумовлені унікальною історією, – це основа для того, щоб все-таки захоплюватися світлим днем ​​і відзначити його з усього розмаху. Вітаю тебе від усього чистого серця. Я щиро сподіваюся, вірю, що Медовий спас перетворить твоє життя і обов’язково привнесе в неї частку добра, успіху.

Прекрасне свято на порозі. Медовий Спас зайди в будинок і благодать Господню залиш в ньому. Напоїв і страв смачних, медку свяченого. Бажаю життя вам в добро!

Вітаю я тебе з таким чудовим святом, як Медовий спас. Нехай з цим днем ​​твоє життя стане воістину солодкої і чарівною. Використовуй кожну можливість для того, щоб відчути лояльне ставлення долі і в повній мірі насолодитися святковим днем. Нехай солодкість буде відчуватися не тільки на столі, але і в твоїй душі, адже життя буває і такий. Покладися на Господа, який завжди захищає тебе і оберігає від всіляких труднощів. Спробуй повірити в те, що обов’язково все буде складатися успішно і кожна можливість, подана долею, обов’язково заслужить твоєї уваги. Бажаю тобі можливості відчути і зрозуміти, що ж являє собою щастя, але для цього потрібно всього лише покластися на Господа, який обов’язково проведе крізь тернистий шлях життя. З Медовим Спасом!

Вітаю Вас з Медовим Спасом. Бажаю, щоб будинок Ваш був сповнений, як стільники у вуликах, щоб помисли були чисті, як вода в джерелі, щоб щастя в домі було, як зерен в макової голівці, а все погане обходило стороною і забуло до Вас дорогу. Хай буде з Вами Господь!

Нехай ваше життя буде солодка, як квітковий мед. І нехай буде сповнена достатку і благополуччя, як бджолині соти. Помоліться, охрестити, вмийтеся святий водицею і зустрічайте світле свято медового Спаса. Нехай сьогодні в повітрі кружляє запаморочливий аромат меду і макових пирогів, а в серцях ваших нехай буде святість, всепрощення і любов.