Оригінальні привітання з Водохрещем у прозі

Ми зібрали в одне місце безліч щирих привітань з Водохрещем у прозі, кожен зможе знайти для себе ті самі слова.

З Хрещенням Господнім. Бажаю позбутися всіх тривог і негод, бажаю з першими краплями священної водиці відкрити для себе світ благодаті.

Запалені свічки ніжно палають, і старий дзвін у Христовому Храмі сьогодні звістку благу в світ несуть! Ісус хрестився! Шолом йому ми славу і свій земний уклін! А він своєї рукою подасть нам благодаті і щастя! Зі святом, всіх благ!

Щиро і сердечно вітаю Вас з Хрещенням Господнім, великим християнським святом! нехай цейдень змиє своєї свяченою водою всі проблеми і прикрощі в вашому серці, принесе оновлення, фортеця тілесну і духовну, любов і гармонію в сім’ї!

Вітаю з Хрещенням Господнім. Бажаю знайти крила свободи і любові, радість щастя і натхнення. Нехай з цим святом додасться сил і здоров’я, нехай стане міцнішим віра і яскравіше – надія душі. Бажаю всіх благ і добра в твоєму житті!

З Хрещенням Господнім вітаю! Бажаю пірнути в ополонку, змиваючи все гріхи свої, і виринути молодим красенем, готовим знову підкорювати вершини світу і серця красунь! Нехай за твої плавки випадково зачепиться золота рибка і виконає три заповітні бажання!

Вітаю з Хрещенням. Нехай твоє життя буде живим джерелом, нехай твоя водиця змиває всі недуги і тривоги. Бажаю, щоб Бог простив усі гріхи, помилки, щоб Він послав здоров’я, силу, благодать, щоб було серце твоє улюблене, щоб була душа твоя чиста.

У великий день Водохреща бажаю очиститися святою водою і залишатися чистими душею, здоровими духом і сильними вірою. Будьте щасливі і кохані.

Бажаю, щоб кожен твій мить був таким же чистим, світлим і добрим, як це свято. Щастя тобі, здоров’я, і ​​нехай Господь тебе береже. З Хрещенням Господа!

Привітання з Водохрещем українською мовою

Привітати з Водохрещем своїми словами

З великим святом, Хрещенням Господнім! Нехай в цей православний і таємниче свято занурившись в священну воду, змиються всі жалі, хвороби і сімейні сварки. Додасться сила, бадьорість тілу і духу. Я бажаю добра і миру, нехай збуваються мрії, а Господь завжди допоможе вам. Ще хочу побажати щирих і вірних друзів. Живіть чесно і правильно.

Блакитному спускається з небес на ваш будинок благоговіння. У це свято святий, Хрещення, я бажаю друг тобі тільки хорошого. Хорошого життя з яскравими враженнями, вдячних дітей і справжніх друзів. Нехай на обличчі твоїх близьких завжди буде щира посмішка, а доля вас балує приємними сюрпризами.

Кажуть, що якщо в день Водохреща 19 січня будуть сильні морози, це означає, що Бог простив свій народ і буде допомагати йому. Сьогодні саме такий день, і я хочу побажати тобі, подруга, як можна більше Господньої благодаті в житті! Будь здорова, щаслива і успішна. З великим святом!