Оригінальні привітання з Медовим Спасом у прозі, до сліз

Ми зібрали в одне місце безліч привітань з Медовим Спасом , кожен зможе знайти для себе ті самі слова.

Весь річний повітря і день наповнений медом. Серпня зачаровує, а Медовий спас, що символізує відхід літа, для віруючих – це воістину чудове свято. Солодкий мед і чарівний мак, благословення Господа, дзвін дзвонів – основні атрибути прекрасного свята. Як же хочеться в повній мірі насолодитися днем, зрозуміти, наскільки він є прекрасним. Бажаю внутрішньої гармонії і позитиву, впевненості в славне майбутнє. Нехай життя у тебе завжди відкриває тільки позитивні, кращі межі і дозволяє повірити в гідне майбутнє. Використовуй кожен шанс для того, щоб зробити щось корисне і привнести мир в долю, народ. Бажаю тобі захисту Господа і позитиву, справжніх цінностей в житті. Нехай сім’я завжди буде поруч з тобою, а сила сімейних відносин, любові неодмінно буде відчуватися. Дорога моя людина, приймай найтепліші вітання!

Зі святом! Нехай життя буде солодка як мед. Щоб сяяли на сонечкуочі від щастя, а жодна сльозинка не торкнулася вій. Нехай широка посмішка висвітлює всі навколо, а щирий сміх піднімає настрій оточуючим.

Вітаю з Медовим Спасом і від душі бажаю, щоб щастя твого серця було солодким, як мед, щоб кожен день був наповнений приємним ароматом любові і натхнення. Нехай Господь відводить від твоєї сім’ї всі біди і недуги, нехай Він дарує тобі сили, віру і терпіння для здійснення добрих і справжніх чудес.

Вітаємо з чудовим святом – Медовим Спасом. Саме це слово несе умиротворення в серцях людей. Бажаємо щастя в ваш будинок, щоб ніякі проблеми не змогли порушити мир і любов в сім’ї! Бажаємо, щоб літо не закінчувалося, і щоб всі бажання виконувалися із завидною швидкістю!

За великим промислу Божого ми живемо в цьому світі і користуємося всім, що дає нам природа. Так нехай же Медовий спас принесе вам не тільки смачний запашний мед, солодке життя, відмінний настрій, а й дасть відчути втілення благодаті Господа, обдарує вас здоров’ям і навчить бачити радість навіть у маленьких проявах небесної допомоги. Зі святом!

Нехай в твоїй бочці меду не буде ні єдиної ложки дьогтю! Любові, благополуччя, радості і смачного життя! Зі святом, з Медовим Спасом!

Подружка, вітаю тебе з Медовим Спасом. Бажаю, щоб мови твої були солодкі, немов мед, мудрі, як природа, краса захоплювала, як квітковий аромат, хлопці летіли на неї, як бджоли на кращий квітка в саду. чеснотж бажаю багаторазово перевершити красу. Удачі тобі!

Вітаю я тебе з таким чудовим святом, як Медовий спас. Нехай з цим днем ​​твоє життя стане воістину солодкої і чарівною. Використовуй кожну можливість для того, щоб відчути лояльне ставлення долі і в повній мірі насолодитися святковим днем. Нехай солодкість буде відчуватися не тільки на столі, але і в твоїй душі, адже життя буває і такий. Покладися на Господа, який завжди захищає тебе і оберігає від всіляких труднощів. Спробуй повірити в те, що обов’язково все буде складатися успішно і кожна можливість, подана долею, обов’язково заслужить твоєї уваги. Бажаю тобі можливості відчути і зрозуміти, що ж являє собою щастя, але для цього потрібно всього лише покластися на Господа, який обов’язково проведе крізь тернистий шлях життя. З Медовим Спасом!