Найкращі Різдвяні привітання простими словами

Ми зібрали в одне місце безліч Різдвяних привітань , кожен зможе знайти для себе ті самі слова.

З Різдвом тебе, з чудовою зимовою казкою, з чарівним сімейним святом. Нехай подарує він тобі зимову бадьорість і оптимізм, скує січневими морозами всі проблеми і закрутить тебе в хороводі щирих посмішок, трепетних хвилювань, приємних сюрпризів, нехай виконуються твої заповітні бажання, і завжди оточують удачі, друзі та кохані люди!

Добрі православні християни! Вітаємо вас зі світлим святом Різдва Христового! Нехай в цей день благодать небес осяє ваші життя і розчулить ваші душі і серця! Ангели, послані вам Господом, дивляться на вас в цей день по-особливому, вони моляться за вас Ісусу Христу! Бажаємо вам бути вдячними і люблячими дітьми і батьками! Щастя вам і здоров’я!

Вітаю вас зі світлим і радісним святом Різдва Христового! Нехай у вашій душі навічно оселяться щастя, мир і доброта. Нехай ваш будинок буде сповнений любові, а близькі і рідні будуть поруч завжди. Бажаю, щоб кожен день був багатий на Боже благословення, і серце ваше ні в чому не потребувала!

Найменші все ще вірять в казку і подібні речі, тому і поздоровлення для них повинні бути відповідними.

Вітаю з Різдвом Христовим і хочу побажати миру, а в ньому благодаті, світлої любові, а разом з нею надії і удачі. Нехай цей великий день подарує теплі посмішки близьких і приємний сімейний вечерю, нехай життя твоєвідтепер вважає тільки добрі, щасливі і радісні дні.

З новим роком! З Різдвом! Благополуччя, взаєморозуміння, доброти, здоров’я, щастя і достатку!

У світле свято Різдва я хочу побажати Вам всього самого найкращого, що тільки є: кохання, високого імунітету, довголіття, благополуччя. Нехай справи йдуть в гору, достаток підвищується, а удача буде вірним супутником в будь-яких починаннях. Бажаю нескінченного ентузіазму, віри у власні можливості, натхнення і адекватного почуття авантюризму!

Нехай це чарівне свято наповнить ваше життя світлом, тільки світлими почуттями, позитивними емоціями і приємними несподіванками. В цей казково-прекрасний день хочеться побажати душевної рівноваги і спокою, миру, добра, радості, здоров’я, достатку і взаєморозуміння. А також щоб жоден день не обходився без успіхів і нових досягнень! З Різдвом!

З Різдвом Христовим. Нехай твоя любов збагачує тебе силами і вірою, нехай твоя доброта відкриває перед тобою дорогу до щастя і благополуччя.

Нехай у домі Вашому не буде ніколи суперечок, а тільки світ, гармонія, добро, любов і розуміння один одного. Бажаю, щоб у Вашому будинку було досить, щоб Ви ні в чому не мали потреби. Нехай хранитель-ангел Вас ніколи не покидає, а удача, везіння, творче натхнення завжди були за плечима. Бажаю, щоб праця воздав вдвічі більше, ніж Ви очікуєте.