Найкращі привітання з Водохрещем у прозі, українською мовою

Ми зібрали в одне місце безліч гарних привітань з Водохрещем своїми словами, до сліз, кожен зможе знайти для себе ті самі слова.

Ось і настав загальний християнське свято – Хрещення Господнє. Вода в цьому день наповнюється цілющими властивостями, а значить, здатна оздоровлювати і оберігати від усіх напастей. Я тебе вітаю з цим чудовим святом. Поспішаю побажати сімейного щастя, фінансового благополуччя та везіння у всіх починаннях. Нехай тебе супроводжують по життю тільки надійні і чесні люди, обійдуть всі печалі стороною і будинок наповниться щастям і любов’ю. Не гай віру в Бога, і він обов’язково тобі допоможе.

Вітаю з Хрещенням Господнім. Нехай льодова холоднеча заморозить твої образи і тривоги, нехай світле кохання зігріває твої мрії і надії.

Господнє Хрещення – дивне свято! Адже всім відомо, що в ніч на 19 січня вся вода на Землі стає чарівною, набуває велику зцілення, а деякі стверджують, що і здійснення мрій. Вітаючи тебе з цим світлим святом, бажаю тобі запастися в цьому році такою кількістю святої води, щоб вистачило на весь почався рік.

Нехай Хрещення тобі подарує багато щастя і здоров’я на цілий рік, щоб жодна біда не переступила поріг твого будинку. Адже взимку хрещенські води мають особливі цілющі властивості, і таке буває тільки раз на рік. Всі річки, всі водойми в Стародавньому Єрусалимі і в Єгипті стали цілющими в той час, коли сам Христос приймав Хрещення у воді і голуб кружляв над його головою. В цей день, під Водохресний зірками вона так само наділена цілющими властивостями в усьому світі. Тому, нехай всі біди і неприємності минулого року віднесе з собою водохресна вода і подарує тобі багато радості, щастя і любові, а так само удачі у всіх справах і починаннях. І нехай води понесуть всі негаразди і подарують тобі благодать і насолоду.

У свято Хрещення Господнього я від душі хочу побажати вам цінувати не тільки перемоги, але й поразки, адже саме завдяки промахів ми ростемо; радіти не тільки розумні, а й хвороб, адже саме вони допомагають нам розвивати силу духу і ставати сильнішими! Нехай Господь Всемогутній завжди допомагає долати будь-які труднощі!

Впустіть у душі радість і умиротворення. Єдність з високою силою дає непорушні можливості. Під час купання в ополонці нехай змиються наші гріхи і зміцнить віру. Зі святом! З Хрещенням Господнім!