Найкращі привітання з Трійцею українською мовою

Ми зібрали в одне місце безліч красивих привітань з Трійцею простими словами, кожен зможе знайти для себе ті самі слова.

Нехай День Святої Трійці буде прикрашений яскравим сяйвом сонця і посмішками на обличчях дорогих людей, в твоєму серці розіллється Божа благодать, а життя до країв наповниться добром і щастям!

У цей день не можна турбувати землю. Збери трав і квітів. Створи з них букети. Цей зелений свято потрібно прикрашати силами природи. Пролийте на квітку кілька сльозинок. Це потрібно зробити під час служби. Бажаємо Вам очиститися і отримати благословення. Виліковний тіло і душу. А допоможе в цьому божественний свято Трійці!

Вітаю вас зі святом Трійці! Хочу побажати непохитної віри, Божої милості, чуйного серця і доброти. Нехай ваша душа не знає печалей і світиться щастям. Спокою, безпечності та світу вам і вашому будинку.

Вітаю з Трійцею і сердечно бажаю, щоб душа щиро вірила в Бога, щоб серце молилося кожен день, не забуваючи дякувати Господу за благодать життя і щастя. Бажаю відати в цьому житті, що таке справжня любов і сила, бажаю з надією дивитися в завтрашній день і з радістю приймати всякий подарунок долі.

Вітаю з Трійцею і в цей добре свято всім серцем бажаю, щоб в житті траплялося тільки хороше, щоб погода за вікном завжди була ясна, щоб серце відчувало все прекрасне, щоб кожен день дарував і радість, і надію, і любов.

Сьогодні День Святої Трійці. В цей день всі люди святкують лик Божий, вихваляють його. За заповідями Божими 3 дні нічого не можна робити: прибирати, мити, чистити. У будинках запалюють свічки, печуть пироги. Так нехай Божа благодать зійде на нас, а ми величаємо Його заповіді і зі світом будемо жити.

Вітаю зі святом Святої Трійці! Бажаю, щоб небесні Хранителі завжди були за спиною. Щоб горе, печалі і негаразди розсіялися і поступилися місцем світу, радості і спокою. Нехай віра в краще разом зі свіжим літнім повітрям оселиться у вашому домі. Добра вам і благополуччя!

Щасливої ​​Трійці! У це світле свято бажаю Вам зміцнення душевного віри, великих надій і чистої любові. Моліться і надійтесь на Господа – він Вас обов’язково почує. Нехай у серці жевріють тільки добрі почуття. Живіть добре і мирно!

Бажаю вам у свято Трійці любові, надії і віри. Пам’ятайте, саме ці складові роблять життя повним і насиченим, а будь-який момент незабутнім! Цінуйте те, що у вас є, бережіть своїх близьких і ніколи не розлучайтеся з гармонією всередині себе!

Із задоволенням вітаю тебе з днем ​​Трійці! Любов і щастя переповнюють наші серця. А значить, Бог щедро благословляє нас, даруючи радість на кожен день! Бажаю, щоб ми все життя купалися в цих світлих хвилях!