Красиві привітання з Пасхою простими словами

Ми зібрали в одне місце безліч щирих привітань з Пасхою своїми словами, у прозі, кожен зможе знайти для себе ті самі слова.

З Пасхою Христовою! Нехай Господь, посилаючи нам понад свої випробування, віддає кожному по заслугах його! Живіть за велінням серця, і пам’ятайте: Бог любить вас!

Христос Воскресе! У цей світлий і чистий свято бажаю в Ваш будинок добра і благодаті. Нехай на душі завжди буде спокійно, над головою – мирне і ясне небо, а поруч – надійні і вірні друзі. Бажаю, щоб Великдень принесла Вам теплоту і радість в серце. Нехай Господь дарує Вам свою любов і міцну віру всередині. Зі святом!

Сердечно і молитовно вітаю Вас і Ваших близьких з Пасхою Христовою – великим днем, що має назву Церквою «Святом Свят і Торжеством з Торжеств»! Щиро бажаю поновлення духовних і тілесних сил, довголіття і допомоги Воскреслого Спасителя! І нехай Христос завжди перебуває в Вашому серці Вірою, Надією та Любов’ю, множачи добрі справи та починання! Христос Воскресе!

Від щирого серця вітаю зі святом світлого Великодня. Нехай душа твоя завжди знаходить порятунок, нехай в житті твоєї постійно знаходиться вірне рішення для будь-якої проблеми, нехай тобі завжди вдається зберігати віру і опромінювати життя близьких любов’ю, нехай твоє серце завжди гріє надія і добрі посмішки дорогихлюдей.

Христос Воскрес. Від душі вітаю зі святом Пасхи і хочу побажати всього самого доброго, світлого, ніжного, радісного, прекрасного. Нехай буде здорова вся твоя родина, нехай лунають дзвінкі веселі голоси по всьому твоєму дому, нехай тільки любов і щастя займають все твоє серце!

Дзвоном до нас приходить світле свято Великдень! Вітаю з цим богоугодною подією! Бажаю добра, чистоти, духовності, просвітлення і становлення на шлях істинний. Солодких пасок, добрих гостей, сімейного достатку і великої радості!

Світле свято Великодня на дворі! Зі святом вас вітаю і бажаю радості і благочестя, добрих помислів і вчинків, духовності і спокою в душі. Нехай в цей святий день очистяться наші душі і гармонійно увіллються в богоугодну благодать. Христос Воскрес!

Від щирого серця вітаю зі святом Пасхи. Бажаю завжди зберігати в серці любов і віру, бажаю сьогодні поглянути на небо і зрозуміти, що в тебе чудова життя і прожити його треба гідно і красиво. Бажаю міцного здоров’я тобі і твоїм близьким, бажаю щасливих опадів в твоєму житті і перспективних прогнозів.

У світле свято Великодня від душі побажати хочу великої радості і доброї надії, благих намірів серця і великої удачі, вірного блага життя і чистої любові, міцного здоров’я і незгасного щастя.