Гарні привітання з Трійцею

Ми зібрали в одне місце безліч кращих привітань з Трійцею своїми словами, у прозі, кожен зможе знайти для себе ті самі слова.

Вітаю з днем ​​Святої Трійці! Нехай Дух, що зійшов з небес, привнесе чудеса в ваше життя! Бажаю небесного благословення, спокою на серці, не знати печалі і горя! Побільше радості і добра!

Моя люба! Вітаю тебе від щирого серця зі святом! Нехай в День Святої Трійці ти сповна відчуєш, що таке Божа благодать! Нехай твої мрії здійсняться, а бажання завжди відповідають можливостям! Нехай краса ніколи не меркне, і життя буде наповнене сенсом!

Як в зелені потопає свято Святої Трійці, так і тобі бажаю потопати в океані щастя, купатися в променях радості, літати на крилах любові. Нехай Божа благодать зміцнить твоє тіло і душу, щоб насолоджуватися життям, але знати міру і толк. Зі святом!

Зі святом світлої Трійці! Нехай Ваші надії і сподівання збудуться, як виповнилося диво, обіцяне Богом – явище Духа святого. Зверніть молитву до Господа, і Він благословить Вас, Вашу сім’ю і всіх близьких!

Від щирого серця вітаю вас з Трійцею! Бажаю вам міцного здоров’я, благополуччя, справжнього кохання і вірних друзів. Нехай Господь допомагає вам і направляє вас завжди!

Вітаю з чудовим святом Трійці. Бажаю яскравого світла щастя і добра, миру і благодаті в твоєму житті. Нехай Пресвята Трійця допоможе знайти і віру, і надію, і любов, нехай у цей день здійсняться найзаповітніші мрії душі, нехай неодмінно знайдеться відрада для серця.

Привітання з Трійцею у прозі

Привітати з Трійцею українською мовою

Сьогодні чудове свято, день Трійці, і мені хочеться привітати тебе, побажати радості і благополуччя, везіння і добра. Цей день – дійсно святий, так нехай же ти переймешсяйого святістю і захочеш робити якомога більше добрих справ!

Вітаю з Трійцею і від чистого серця бажаю, щоб Бог завжди наставляв на правильний і світлий шлях в житті, щоб віра твоя ніколи не ослабла, щоб вірна любов і повагу надавали нових сил, щоб Пресвята Трійця завжди могла допомогти знайти своє місце і відкрити своє серце для добрих помислів і прагнень.

Вітаю тебе з Трійцею! Сьогодні – те свято, яке люблять і чекають всі православні. Хочу від душі побажати тобі щастя, здоров’я, і ​​щоб твоя віра в Господа тільки зміцнювалася! Нехай все буде так, як мріється! Нехай все виходить!

Вітаю зі світлим святом Трійці! Нехай Господь береже і благословляє, направляє на вірний шлях і не дозволяє оступитися! Бажаю не згасають тепла в душі, міцного здоров’я і гармонії з усім оточуючим світом! Зі святом і бережіть себе, тоді все буде пучком!