Оригінальні привітання з Яблучним Спасом до сліз

Ми зібрали в одне місце безліч привітань з Яблучним Спасом , кожен зможе знайти для себе ті самі слова.

Сьогодні чудове свято – Преображення Господнє. В цей день у церквах святять яблука, груші і мед, а також колоски жита чи пшениці, щоб на наступний рік був хороший урожай. Я вітаю вас з світлим святом. Бажаю, перш за все, міцного здоров’я, в усьому успіхів, миру і благополуччя. Нехай ваше життя тече, як повна ріка, нехай тільки хороші новини стукають у ваш будинок. Всіх благ земних вам, достатку та родинного затишку. Нехай ангели охороняють вас від усіх нещасть.

Вітаю з Яблучним Спасом і від душі бажаю, щоб життя твоя була яскравою, смачною, соковитою, ароматною, як стигле яблучко, щоб Господь завжди оберігав тебе від усього недоброго і нехорошого, щоб у тебе завжди знаходився час для благородного вчинку, славного справи і доброго щастя.

У це прекрасне свято бажаю тобі відмінного здоров’я і добрих років життя! І нехай тобі в усьому супроводжує удача!

Вітаю тебе з Яблучним Спасом! Бажаю тепла в будинку, добрих новин і благодатної атмосфери навколо! Цей світле свято наповнює миром серця близьких людей і робить чистими помисли. Нехай в твоїй душі вічно живе Божа Благодать, а любов родичів зігріває в скрутні хвилини.

Прийми мої щирі вітання з Яблучним Спасом! Бажаю тобі професійних успіхів і відмінної погоди дома!

У цей світлий і радісний свято Преображення Господнього бажаємо миру в кожному будинку, щастя в кожній родині, гармонії в кожному серці! Як літо сьогодні переходить в щедру осінь, так нехай всі ваші починання і справи принесуть плоди, мрії почнуть збуватися і щастя увійде у ваше життя сліпучим сонячним світлом!

Вітаю з цим великим Святом! Дай Бог нам всім перетворитися на славу Божу!

Донечка, з Преображенням! Щастя тобі бажаю велика-превелика! Благослови тебе Господь! А все інше – додасться.

Привітання з Яблучним Спасом до сліз

Привітати з Яблучним Спасом українською мовою

Любові та поваги, врожаю і достатку хай швидше принесе тобі свято Яблучного Спаса. Сьогодні природа вступила в новий період свого розвитку, так нехай і ти отримаєш бажані зміни у своєму житті. Весняної радості, літньої легкості і осені забезпеченості тобі не тільки в святкові дні.

Сьогодні у нас на календарі вже шостий серпня, це означає, що мені неодмінно потрібно привітати вас з одним чудовим святом, про який можна говорити дуже довго. Йдеться про Яблучний спас, який щорічно відзначається в цей день. незважаючина те, що у нас ще тільки початок серпня, але, згідно з цим свята, саме в цей день починається осінній період. Вважається, що після цього свята починаються холодні дні, тому я бажаю вам не замерзнути, тому що літо ще не закінчилося. Зігрівайтеся спогадами про літні яскравих ночах. Я хочу побажати вам гарного настрою протягом усього того чудового святкового дня. Нехай природа буде до вас прихильна і принесе багато радості і щастя. Проведіть цей день з користю. Ось, наприклад, ви можете відправитися сьогодні за місто, щоб відпочити і розслабитися.