Оригінальні привітання з Покровою українською мовою

Ми зібрали в одне місце безліч щирих привітань з Покровою у прозі, до сліз, кожен зможе знайти для себе ті самі слова.

Нехай в цей великий православне свято всі ваші образи забудуться і підуть туди, звідки вони взялися. Впустіть у своє серце добро і любов, адже на світі навряд чи є що-небудь важливіше. Зі святом!

Ось і настав довгоочікуваний свято, Покров Богородиці. Сьогодні всі православні люди виявилися об’єднані настільки великою подією, але це виявляється тільки основою для щастя і віри в даний благополуччя. Відкрий своє серце для молитви неодмінно, постарайся зцілити душу від усіляких сумнівів і напастей. Дорогий чоловічок, ти можеш бути справді щасливим і використовувати кожен день для того, щоб просуватися в правильно обраному напрямку, тому дій саме так. Довірся, будь ласка, Богородице, адже вона може зцілити душу і серця, подарувати внутрішню гармонію і захист від всіляких бід. Нехай сила віри завжди буде надавати справжню підтримку і дозволить переконатися в майбутньому, що будь-яка мета виявляється досягнутою. Бажаю, щастя і здоров’я не тільки тобі, але і всієї твоєї родини, адже мені хочеться бачити щасливими хороших людей.

Вітаю Вас з цим чудовим Святим днем-святом Покрови! Бажаю Вам від щирого серця добра і святості, які притаманні нашій Пресвятої Богородиці!

Покров Богородиці – це воістину унікальне свято, який потрібно і можна відзначати сьогодні. Дорогий мій чоловічок, я хочу виголосити для тебе тільки найтепліші слова, адже ти давним-давно заслужив їх, а привід настав тільки сьогодні. Нехай в твоїй родині завжди буде царювати гармонія, твої близькі люди зможуть надати підтримку в будь-якій ситуації. Бажаю успіху і віри в прекрасне майбутнє. Нехай Богородиця захищає від усіляких печалей і негараздів, не допускає перешкод. Бажаю милосердного ставлення долі, спокою і можливості насолодитися сімейним теплом. Доля – це великий дар, яким потрібно обов’язково скористатися, тому зроби крок назустріч собі і своїм бажанням, вірячи тільки в краще. Ти будеш щасливий, а Господь захистить тебе обов’язково! Пам’ятай: я завжди поруч з тобою і можу підтримати при необхідності.

У свято Покрови Пресвятої Богородиці хочу побажати миру і яскравого світла надії, віри, любові на шляху. Нехай Діва Марія відображає від тебе стріли заздрості і злоби, нехай небеса вкриють твою голову від дурних думок і образ. Живи чудово, благодатно і радісно.

Жовтень не радує нас погодою, але у нас є можливість самим влаштувати для себе свято, тим більше, що для цього є хороший привід. Мені хочеться привітати вас зі святом, яке відіграє дуже велику роль в житті будь-якого православного християнина – Покров Пресвятої Богородиці. Ви, напевно, чули про цей день, але, можливо, не відзначали. Сьогодні ви неодмінно повинні присвятити час своїм рідним і близьким, з ким ви відчуваєте себе комфортно. Я бажаю вам ніколи не переживати через дрібниці, тому що це просто забирає у вас час, яке ви може присвятити відпочинку. Нехай гарний настрій сьогодні не відступає від вас, тому що в таке свято по-іншому і не можна. Бажаю вам провести час настільки приємно, щоб потім зігріватися спогадами. Нехай ваше життя буде безпечною, а в цьому вам допоможемо Мати Божа.