Найкращі привітання з Великоднем у прозі, українською мовою

Ми зібрали в одне місце безліч сучасних привітань з Великоднем своїми словами, до сліз, кожен зможе знайти для себе ті самі слова.

Вітаю зі світлим і благодатним святом Пасхи! Христос Воскрес! Нехай у вашій родині панує взаєморозуміння, терпіння і любов, а робота приносить вам справжню душевну радість! Нехай ваше життя наповниться світлом і теплом, який дарує нам Господь! Нехай віра ваша буде міцною, помисли чистими, а справи добрими і приносять благо оточуючим!

Поздоровляю з Пасхою і всім серцем бажаю постійного духовного розвитку і справжнього щастя для серця, щирих сподівань і великої любові. Нехай в це свято всі твої молитви будуть почуті, нехай з цього дня почнеться низка добрих і радісних подій в твоєму житті.

Вітаю з паскою! Ангел-хранитель нехай вбереже від злих намірів і намірів, поганих людей і вчинків, печалей і бід. Милість Господа нехай зійде і обдарує своєю прихильністю, очищує світлом, виконанням сподівань і надій!

Вітаю з паскою. Бажаю щирою надії в серці, чистої любові в житті і вірного блага. Нехай душа буде вдячна Богу за все, нехай це світле свято нагадає про високі почуття і подарує натхнення до милосердя і добрих справ.

Привітання з Великоднем у прозі

Привітання з Великоднем до сліз

Бажаю в день світлого Великодня побачити правильну дорогу до щастя і благополуччя. Нехай ця дорога буде прямий і легкої, а щастя буде величезним і нескінченним, але одним на двох. Христос Воскрес!

Зі святом Світлого Великодня! Бажаю щіпку небесних милостей і жменю нагальних радощів! Нехай розум в покорі завжди живе надією, а душа знає міру!

Нехай Господь оберігає тебе від бід, а спокій і радість ніколи не покидають твій будинок. Миру і благодаті тобі і твоїм близьким в день світлого Христового Воскресіння! Міцного здоров’я, здійснення всіх бажань, взаєморозуміння і любові!

Справжня весна настає, коли приходить Великдень. Сонце світить яскравіше, фарбовані яйця стають смачніше, великодні пироги ароматні, а церковне вино задьористіше. А чого ще нам “грішним”, треба! Зі святом Пасхи, дорогі мої! “

Вітаю з паскою! Нехай в сім’ї панує взаєморозуміння, любов, порядок і завжди присутній турбота одне про одного! Вмійте слухати і ваші благання також будуть почуті!

Світлий Великдень – це, перш за все, надія. Ісус Христос воскрес, тим самим Бог Батько показав нам, що смерті немає. Тому до всіх неприємностей, які відбуваються в нашому житті, потрібно ставитися з гумором. Можливо, кожен з нас заслужив ще більше випробувань на свою грішну голову, чим він має. Але Бог нас шкодує і готує нам небесні обителі, де неприємностей не буде взагалі. А для того, щоб возз’єднатися з Творцем, будемо жити по совісті, допомагати один одному і радіти таким прекрасним свят, як Великдень. Христос Воскрес!