Кращі привітання з Великоднем у прозі

Ми зібрали в одне місце безліч красивих привітань з Великоднем у прозі, до сліз, кожен зможе знайти для себе ті самі слова.

У день Пасхи ми радіємо як діти події чуду. І нехай це диво сталося багато століть назад, його значення від цього ні скільки не зменшилася. Смерть – це не кінець, це початок нової, повнокровним і незмірно більш щасливого життя. Але Бог дав нам можливість погуляти і по цій планеті, де є багато прекрасного і дивного. Будемо радіти цьому житті теж, адже сьогодні таке світле свято. Христос Воскрес!

Вітаю зі святом Пасхи і від душі бажаю відчути неймовірний приплив сил і енергії в цей день, побачити яскраве світло на своє шляху, почути добрий голос, який вкаже на вірну дорогу. Бажаю щасливого і заможного життя тобі і твоїм рідним, бажаю внутрішньої гармонії душі і радісною пісні серця.

Прийміть від мене ці гостинці (різнокольорові яйця, паску і т. Д.) Разом з побажанням миру, довголіття і потужної божої підтримки у всіх ваших справах.

Вітаю з Великоднім Воскресінням. Нехай Господь пошле благополуччя, мир і радість вашого будинку. Нехай в душі буде гармонія і спокій, здоров’я буде міцним, а любов наповнює серце і осяває все навколо.

Світлий Великдень – це, перш за все, надія. Ісус Христос воскрес, тим самим Бог Батько показав нам, що смерті немає. Тому до всіх неприємностей, які відбуваються в нашому житті, потрібно ставитися з гумором. Можливо, кожен з нас заслужив ще більше випробувань на свою грішну голову, чим він має. Але Бог нас шкодує і готує нам небесні обителі, де неприємностей не буде взагалі. А для того, щоб возз’єднатися з Творцем, будемо жити по совісті, допомагати один одному і радіти таким прекрасним свят, як Великдень. Христос Воскрес!

Христос Воскрес! Нехай Велич свята огорне в цей День всю планету і дасть надію і щастя всім.У цей день бажаю всім добра і благополуччя. Христос Воскрес!

Зі світлим святом Великодня! Нехай благі починання неодмінно досягнутий результатів, в серце радіє любов, а тепло не залишає домівки.

Вітаю зі Світлої Великоднем! Бажаю здоров’я і світла в твій будинок, добробуту і душевної рівноваги, найтепліших і радісних вражень і міцного кохання. Нехай твої близькі завжди будуть під захистом вищих сил і нескінченно щасливі.

Прийми мої вітання в свято Пасхи! Бажаю, щоб ранковий дзвін розвіяв твої печалі і сумніви, теплі поцілунки і обійми близьких зарядили бадьорістю і позитивом, а багате пасхальне частування подарувало здоров’я і фортеця твого тіла.

Велика Пасха – свято всіх православних. У настільки святковий день хочеться побажати добра здоров’я, миру, процвітання всім. Нехай кожен день ваш будинок наповнюється затишком, теплом, щастям, благополуччям. Даруйте один одному увагу і турботу, любов і вірність. Зі Святом Світлого Великодня!