Кращі привітання з Медовим Спасом до сліз

Ми зібрали в одне місце безліч красивих привітань з Медовим Спасом українською, кожен зможе знайти для себе ті самі слова.

Вітаю тебе, мій коханий, з Медовим Спасом! Нехай Бог тебе зберігає і дарує спасіння! Щоб будь-які дороги вели тебе завжди до дому! Щоб ніякі невдачі не збивали тебе з правильного, обраного напрямку! Щоб життя у нас з тобою було солодким та гладкою!

Медовий Спас прийшов, наблизивши до нас Великий Піст Успенський. Всі поспішають спробувати благословенного солодкого меду, погрітися під променями минає пекучого сонця, почитати молитву в Божому храмі і подякувати за прожиті літа. Вітаємо всіх християн зі святом, нехай життя дарує мир, радість і спокій протягом довгих років.

З Медовим Спасом. Бажаю куштувати кожен день щасливого життя, немов смачний, справжній мед, бажаю невтомно вірити в краще і дивитися на цей світ з любов’ю.

Вітаю з Медовим Спасом. Нехай твоє життя наповниться ніжним солодким медовим ароматом надій. Нехай Боженька зберігає твою сім’ю від лиха і заздрості. Я від душі бажаю миру, щастя і здоров’я. Бажаю, щоб кожен день був чарівним і добрим. Бажаю, щоб кожна думка була світлою, кожен вчинок – хорошим, а кожна посмішка – щирою.

Всіх прихожан і віруючих людей країни вітаю з Медовим Спасом! Нехай це свято зробить ваше життя солодше, смачніше і приємніше. Бажаю жити з вірою в серці і добром в душі!

Прекрасне свято на порозі. Медовий Спас зайди в будинок і благодать Господню залиш в ньому. Напоїв і страв смачних, медку свяченого. Бажаю життя вам в добро!

Привітання з Медовим Спасом українською мовою

Привітання з Медовим Спасом своїми словами

Вітаємо з чудовим святом – Медовим Спасом. Саме це слово несе умиротворення в серцях людей. Бажаємо щастя в ваш будинок, щоб ніякі проблеми не змогли порушити мир і любов в сім’ї! Бажаємо, щоб літо не закінчувалося, і щоб всі бажання виконувалися із завидною швидкістю!

Кожна людина має право по-особливому сприймати світ, але релігійні свята об’єднують всіх віруючих людей. Я поспішаю тобі побажати щастя і душевного блаженства, яких можна знайти і в мирському житті. Нехай Господь тебе охороняє від проступків, поганих думок і сумного настрою. Відкривайся тільки позитивних моментів життя і вірі в прекрасне майбутнє, так як саме це здатне стати унікальною основою для досягнення того, про що ти насправді мрієш. Нехай в цей знаменний день твоя душа буде зігріта Божим благословенням, богослужінням і церковною молитвою. Бажаю тобі відкрити саме ті межі світу і своєї душі, які обов’язково посприяють появі міцної основи для віри в світле майбутнє. Бажаю тобі відчути те, що Господь і весь всесвіт повернені найкращою стороною і для виконання заповітних бажань існує багато можливостей.