Кращі привітання з хрестинами у прозі, до сліз

Ми зібрали в одне місце безліч самих красивих привітань з хрестинами своїми словами, до сліз, кожен зможе знайти для себе ті самі слова.

Вітаю з крестинами, з днем, коли твоя душа стала на православний шлях. Бажаю, щоб ангел всюди слідував за тобою, щоб Господь відводив від тебе всяку біду, щоб твоє серце обирало вірний напрямок по життю, щоб твій розум наставляв тебе на добрі справи.

Сьогодні відбулися хрестини вашого хлопчика, який тепер повинен стати умиротвореним і щасливим, впевненим в собі і розуміє своє майбутнє. Господь обов’язково проведе вашого дитинчати за потрібною життєвому шляху і зможе зберегти від будь-яких негараздів і небезпек. Дорогі батьки, зберігайте свого малюка, адже йому насправді потрібна турбота, яка нічим не може бути замінена. Нехай Господь теж опікується дитинку від будь-яких небезпек і сприяє збереженню його ідеального здоров’я, дивовижною енергії. Вірю в те, що життя нашого прекрасного хлопчика може бути довгим і щасливим, а будь-які небезпеки залишаються в минулому, до того, прекрасного дня, коли відбулося благословення Господом. Прийміть, будь ласка, мої найщиріші слова підтримки, турботи. Вітаю з подією, яка більше ніколи не повториться, але яке зуміло стати основою умиротворення вашого хлопчика. Вітаю з крестинами.

Світло доброї зірки спустився з небес, щоб осяяти добру душу від зла. В цей день тобі нарекли святе ім’я і дали ангела, молитвами якого він буде охороняти тебе від бід і напастей, а так само допомагати тобі захиститися від злих духів, похмурих снів і всього поганого, що є в світі. Нехай ангел нового церковного імені твого не відступає від тебе ні на крок, що не прожени його злими справами і помислами. Щоб у важку хвилину він став для тебе наставником, другом і приятелем, надійною опорою і підтримкою в дорослому і важке життя. Нехай за його молитвами в тебе буде все добре і нехай він посилає тобі тільки добрі сновидіння і мрії, а все погане нехай залишиться позаду, в минулому житті і там залишиться назавжди. Бережи тебе Господь!

Вітаю від щирого серця з крестинами і побажати щиро хочу міцної віри і доброї удачі, світлого шляху і великих надій, благодати життя і щастя, захисту небес і щедрих подарунків долі.

Вітаю з крестинами. Нехай в цей день твоя душа стане чистою і світлою, нехай в серці живе щира любов і незгасна віра, нехай твій життєвий шлях буде добрим і щасливим, нехай доля дарує велику мрію і непереможну силу.

Від щирого серця вітаємо батьків та їх малюка з таїнством хрещення! Сьогодні ваш малюк знайшов не тільки хресного і хресну, які будуть з ним поруч в будь-яку хвилину, але і заступництво і допомогу Бога. Нехай віра допоможе йому вирости добрим, чесним і люблячим чоловіком!