Гарні привітання з Великоднем простими словами

Ми зібрали в одне місце безліч самих красивих привітань з Великоднем простими словами, кожен зможе знайти для себе ті самі слова.

Прекрасний свято Пасхи, прекрасні її звичаї – хресний хід, хрістосованіє, паски і фарбовані яйця, але найбільше прекрасний заповіт цього дня – полюбити ближнього. Так будемо любити один одного і за Світле Христове Воскресіння!

Бажаю в день світлого Великодня побачити правильну дорогу до щастя і благополуччя. Нехай ця дорога буде прямий і легкої, а щастя буде величезним і нескінченним, але одним на двох. Христос Воскрес!

Великдень – великий православне свято. У настільки святковий день хочеться побажати процвітання у всьому, добра здоров’я, миру. Нехай кожен день ваш будинок наповнюється затишком, теплом, щастям, благополуччям. Даруйте один одному увагу і турботу, любов і вірність. Зі Святом Світлого Великодня!

Настає радісний, весняне свято Пасхи. Мої побажання будуть простими, але щирими. Живіть довго і щасливо, в любові та злагоді. Нехай у домі завжди буде достаток і затишок. У прагненні поліпшити своє матеріальне добробут немає нічого поганого, але не забувайте про душу. Все чого ми маємо в цьому житті, насправді, дає нам Бог. На радість або на біду. Православні обряди і церковні звичаї дані нам для того, щоб за побутовими проблемами ми не забули про Творця і про Ісуса – Спасителя. Будьте частиною прекрасного спільноти істинно віруючих людей під назвою Православна церква! Христос Воскрес! Нехай віра в Бога вас не покидає ніколи!

Привітання з Великоднем у прозі

Привітання з Великоднем до сліз

Вітаю з великим святом Пасхи Христової! Христос Воскресе! Бажаю допомоги Божої, міцності духу, сердечного тепла, пасхального тріумфу, посмішок добрих осіб, здоров’я близьким, тепла дому, трепетною радості, благодаті, милості, душевного просвітління. Нехай Воскресіння Христове принесе світло, щастя, мир. Бережи Господь!

У цей день хочеться побажати не просто процвітання, а – гідного процвітання … не просто поблажливого ставлення один до одного, а – християнського милосердя. Нехай сьогодні Всевишній благословить всі твої справи і добрі починання, подарує свою надійну підтримку у всьому і не залишить на самоті в хвилину зневіри. З днем ​​Пасхи Христової!

Христос Воскресе! Нехай Ваша Віра ніколи не згасає, а лише зміцнюється з часом! Нехай благання, сказані сьогодні, обов’язково будуть почуті і не залишаться без відповіді!

Від щирого серця вітаю з добрим і блаженним святом Пасхи! Бажаю, щоб все хороше пригадувалося, а все погане миттєво розчинялося в повітрі. Нехай життя буде чудовою, радісної і світлої, нехай з вірою в серці та надією в душі для тебе завжди відкриваються будь-які двері до справжнього щастя.